15χρονη είδε τους γονείς της να κάνουν σεξ με άλλους

Σοκ δέχτηκε 15χρονη, που είδε τους γονείς της να κάνουν σεξ με άλλους. Πώς έγινε μάρτυρας αυτού του περιστατικού;

Μια γερμανίδα 15χρονη μπήκε στην ιστοσελίδα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL, και εκεί είδε τους γονείς της σε κλαμπ όπου ενήλικες κάνουν σεξ με διαφορετικούς συντρόφους.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, η εταιρία παραγωγής γύριζε ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μόδα της ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων (swinging) για λογαριασμό του γερμανικού καναλιού, και τα γυρίσματα έγιναν και σε ένα σεξ κλαμπ, στο οποίο έτυχε να βρίσκονται και οι γονείς της κοπέλας.

Οι δύο γονείς κατέθεσαν μήνυση εναντίον της εταιρίας παραγωγής, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να θολώσει τα πρόσωπα των συμμετεχόντων στα σεξουαλικά όργια, ωστόσο ο δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση απέρριψε τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχαν συμφωνήσει εξαρχής να καταγραφούν οι πράξεις τους στην κάμερα, ενώ για να προχωρήσει η δίκη θα έπρεπε να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου η 15χρονη, κάτι που θα την έφερνε σε ακόμα δυσκολότερη θέση. «Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση σας. Αυτό είναι τελείως εξευτελιστικό», είπε στους γονείς ο δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διαβάστε για γονείς παιδιών-ασθενών, που έκαναν σεξ στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.