Σάλος για την πόζα της Angelina Jolie [φώτο]

Ποια ήταν η πόζα που έκανε η Angelina Jolie την ημέρα της απονομής των βραβείων Όσκαρ 2012;

Το γυμνό πόδι της Angelina Jolie, που έκανε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ 2012, έχει γίνει το νέο «αστέρι» του διαδικτύου, αποκτώντας ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Στην τελετή απονομής των δημοφιλών βραβείων, η Angelina Jolie ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τη στιγμή που επρόκειτο να ανακοινώσει τον κατάλογο των υποψηφίων, η Angelina Jolie πήρε πόζα, με το αριστερό χέρι στο γοφό, και άφησε να φανεί το δεξί της πόδι μέσα από το σκίσιμο του μαύρου φορέματός της.

Στην ίδια στάση είχε φωτογραφηθεί νωρίτερα, στο κόκκινο χαλί, κατά την άφιξή της στο θέατρο. Αντιγράφοντάς την, οι τρεις σεναριογράφοι της ταινίας «The Descendants», Alexander Payne, Nat Faxon και Jim Rash μιμήθηκαν τη πόζα της Angelina Jolie ενώ παραλάμβαναν το βραβείο τους.

Από τη στιγμή εκείνη, το δεξί πόδι της Angelina Jolie απέκτησε και λογαριασμό στο Twitter και μέσα σε λίγες ώρες είχε αποκτήσει πάνω από 15.000 followers. Ακόμη, πολλοί έκαναν φωτομοντάζ σε διάφορες άσχετες φωτογραφίες εμφανίζοντας το πόδι της στα πιο απίθανα σημεία ενώ οι δημοσιογράφοι της Huffington Post τράβηξαν επίσης φωτογραφίες των εαυτών τους στην ίδια πόζα.

Δείτε ποια γνωστή ηθοποιός συνελήφθη μετά τα Όσκαρ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.