Απεργία ΜΜΜ, Μετρό, Λεωφορεία, Ηλεκτρικός 7 Φεβρουαρίου

Νέα απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου. Πότε απεργούν ΜΜΜ, μετρό, λεοφωρεία, τρόλει, τραμ, ΟΣΕ, Προαστιακός στις 7/2;

Εικοσιτετράωρη απεργία για αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα λιτότητας.

Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.

Με εντολη της αστυνομιας κλεινουν από σήμερα 6 Φεβρουαρίου, στις 6 το απογευμα οι σταθμοι του Μετρο σε Συνταγμα και Ευαγγελισμο, λογω των προγραμματισμενων συγκεντρωσεων διαμαρτυριας.

Ακινητοποιημένοι αύριο, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου οι συρμοί των τρένων του ΟΣΕ και του Προαστικού λόγω συμμετοχής στην 24ωρη απεργία.

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα κινούνται οι συρμοί του Μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κινηθούν τα αστικά λεωφορεία τηε Εθέλ, ενώ τα τρόλει θα κινηθούν από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα θα λειτουργεί το Τραμ.

Η ΓΣΕΕ θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη για να αποφασίσει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μέσω της απεργίας.

Εν τω μεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχουν εξαγγείλει για το σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα στις 18.00 το ΚΚΕ στην Ομόνοια, ο ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κλαυθμώνος και αναρχικοί στο Μουσείο και στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρώτη Γραμμή, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ Θάνος Βασιλόπουλος δήλωσε ότι «έπεσαν οι μάσκες• έχουμε μείωση όλων των μισθών κατά 20% καθώς τελειώνει ο βασικός μισθός και οι κλαδικές συμβάσεις είναι πλέον ένα άδειο παλτό». «Αν παίρνω ένα μισθό με 1500 ευρώ όταν τελειώσει η μετενέργια είναι 720 ευρώ» πρόσθεσε εξηγώντας τους λόγους της απεργίας στις 7 Φεβρουαρίου.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Βρεττάκος έκανε λόγο για «εκτελεστικό απόσπασμα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.