Απεργία ΜΜΜ Μετρό, Λεωφορεία, Ηλεκτρικός 10,11 Φεβρουαρίου

Νέα απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Παρασκευή και το Σάββατο 10,11 Φεβρουαρίου. Πότε απεργούν ΜΜΜ, μετρό, λεοφωρεία, τρόλει, τραμ, ΟΣΕ, Προαστιακός στις 10/2, 11/2;

Γολγοθάς περιμένει αύριο και μεθαύριο, 10/2, 11/2 το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα τραβήξουν «χειρόφρενο», στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ.

Το μετρό κατεβάζει «ρολά» Παρασκευή και Σάββατο 10,11 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να μην γίνει κανένα δρομολόγιο το διήμερο, λόγω της 48ηωρης απεργίας.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ αποφάσισαν και αυτοί να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία.

Σύμφωνα με την ένωση εργαζομένων του ΗΣΑΠ, ίδια απόφαση για απεργία ελήφθη και για τον ηλεκτρικό. Οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ) θα κυκλοφορούν από τις 10.00 το πρωί έως τις 17.00, για να βοηθήσουν τους πολίτες που θα κατέβουν στις πορείες.

Οι εργαζόμενοι του τραμ θα συμμετάσχουν στην 48ωρη απεργία.

Αναμένεται η απόφαση των εργαζομένων σε , ΟΣΕ και Προαστιακό.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".