Πως αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Πως αυτοκτόνησε ο γνωστός επιχειρηματίας; Που βρισκόταν την ώρα που πήρε την απόφαση να βάλει οριστικό τέλος o επιχειρηματίας;

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Καρύστου στην Έυβοια η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία που αυτοκτόνησε με φρικτό τρόπο στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, ο 56χρονος άντρας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, έδεσε ένα σχοινί σε μια δοκό και κρεμάστηκε.

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του, που είχε ανησυχήσει από την απουσία του, κατέβηκε στον υπόγειο για να δει αν είναι καλά και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα. Μπροστά στο άψυχο σώμα του άντρα της που είχε αυτοκτονήσει η γυναίκα δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Οι γείτονες που έσπευσαν να δουν τι ακριβώς συμβαίνει, μόλις είδαν τον επιχειρηματία κρεμασμένο ενημέρωσαν τις διωκτικές αρχές, ενώ απομάκρυναν από το σπίτι τα δύο ανήλικα παιδιά του για να μη δουν το φρικτό θέαμα. Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο άγνωστος παραμένει ο λόγος που οδήγησε τον 56χρονο επιχειρηματία και πατέρα στο απονενοημένο διάβημα, καθώς ο αυτόχειρας πριν αυτοκτονήσει δεν άφησε σημείωμα. Η σύζυγός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για οικονομικά προβλήματα που τον είχαν οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Διαβάστε γιατί αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας στην Αράχωβα και γιατί αυτοκτόνησε γνωστός συνθέτης και παραγωγός .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.