Ποιος γνωστός Master chef φλερτάρει με τη μουσική

Ποιος διάσημος Master Chef αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να αχοληθεί με τη μουσική; Ποια επαγγελματική πρόταση δέχτηκε ο γνωστός Master Chef;

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κρεμάει γι’ αυτή τη σεζόν τις τηλεοπτικές κουτάλες και φλερτάρει με τη μουσική.

Οχι, ο διάσημος σεφ δεν αποφάσισε να πιάσει το μικρόφωνο, αλλά δέχτηκε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- πρόταση από το MTV προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού παρουσιάζοντας κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Μπορεί στην προ «Master chef» εποχή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος να μιλούσε με τα πλέον απαξιωτικά λόγια για την τηλεόραση, φαίνεται όμως ότι αυτή η εποχή έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο γνωστός chef συζητάει με το μουσικό κανάλι MTV προκειμένου να κάνει μια εκπομπή που αναμένεται να γίνει το talk of the town. Το θέμα της δεν θα είναι η μαγειρική. Θα περιλαμβάνει μουσική, αλλά και ό,τι άλλο συμβαίνει στην πόλη: εκδηλώσεις, συναυλίες και διάφορα event.

Αυτό είναι κάτι που όπως φαίνεται τον έχει δελεάσει αρκετά, αφού είναι γνωστό ότι έχει επιρροή ακόμη και στη νεολαία, ένα target group στο οποίο και απευθύνεται το μεγάλο και διεθνές μουσικό κανάλι.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ήδη έχει γίνει ένα πρώτο ραντεβού με τα στελέχη και φυσικά αναμένεται να γίνουν και άλλα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να μπουν και οι απαραίτητες υπογραφές.

Και μπορεί να έχει παγώσει το ριάλιτι μαγειρικής στο κανάλι της Μεσογείων, αν όλα όμως πάνε θετικά, δεν αποκλείεται ακόμα και αυτή τη σεζόν να απολαύουμε τον εκκεντρικό σεφ με τα δεκάδες τατουάζ στο σώμα του να μπαίνει στα σπίτια μας με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί το επόμενο διάστημα. Πάντως, τόσο το κανάλι όσο και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι θετικοί σε αυτή τη συνεργασία.

Διαβάστε ποια η ερωμένη-μυστήριο του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.