Δώρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 έξυπνες ιδέες

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο σύντροφο σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε βρει κάτι;

Ποια γυναίκα θα έμενε ασυγκίνητη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με δώρα όπως ένα υπέροχο κόσμημα, ποιανής το πρόσωπο δεν θα έλαμπε με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, ποια δεν θα χοροπήδαγε από την χαρά της με ένα καινούργιο notebook που συν τοις άλλοις είναι και ρόζ! Και ποια δεν θα αφηνόταν στα μεθυστικά αρώματα ενός σετ περιποίησης ή στα απαλά αγγίγματα ενός χαλαρωτικού μασάζ σώματος;

1. Τα λουλούδια είναι ένα κλασικό και αγαπημένο δώρο, μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα είναι το πιο ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

2. Από ένα on-line κατάστημα λουλουδιών, μπορείτε σαν δώρο να εκτυπώσετε μία αφίσα από χαρτόνι σε διαστάσεις 31×43 ή 35×50, πάνω στην οποία θα αναγράφεται το μήνυμα που θέλετε να διαβάσει για να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με το εικαστικό που θα διαλέξετε.

3. Επίσης, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε, πραγματοποιώντας την πιο μοντέρνα έκπληξη για δώρο στην αγαπημένη σας, με ένα ρόζ laptop notebook, για ανταλλαγές e-mail σε περίπτωση που το ταίρι σας απουσιάζει.

4. Μπορείτε να της κάνετε δώρο ένα από τα «Θερμαντικά κουκλάκια – Ζεστές Αγκαλίτσες» προσφέρει χαλάρωση, να απολαύσει έναν αναζωογονητικό ύπνο ακριβώς όπως της αξίζει μετά από ένα τρυφερό τετατετ το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου .

5. Μια επίσης ιδέα δώρου είναι μια ρομαντική έξοδος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και clubs προτείνουν διαφορετικούς τρόπους για να περάσετε την πιο ρομαντική μέρα του έτους. Εντυπωσιακά μενού συνοδεία σαμπάνιας, πακέτα διαμονής για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά και κάθε λογής events διοργανώνονται με αφορμή την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και υπόσχονται να σας κάνουν να περάσετε τις ομορφότερες στιγμές με το έτερόν σας ήμισυ.

Οι άνδρες είναι μια πιο δύσκολη δύσκολη κατηγορία παραληπτών δώρων την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου .

6. Εάν το αγόρι σας είναι gadget-άκιας, μπορείτε να του κάνετε δώρο ένα ντιζαϊνάτο ηχείο της φωτογραφίας που θα αποτελέσει ιδανικό αξεσουάρ για τις εκδρομές, το σπίτι και το γραφείο, αφού μεταφέρεται εύκολα, συνδέεται μέσω θύρας USB με τον υπολογιστή και θα του αρέσει πολύ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

7. Για τον bon viveur, οσο «εύκολη λύση» και αν σας φαίνεται, ένα καλό κρασί είναι πάντα ένα ανεκτίμητο δώρο Αγίου Βαλεντίνου αρκεί να ξέρετε να το διαλέξετε.

8. Για τον καλλιτέχνη (και τον φιλότεχνο) δωρίστε του μικρά αριστουργήματα δημιουργίας, γλυπτά, πίνακες όπως επίσης και πρωτότυπα διακοσμητικά.

9. Για τον businessman που αργεί στα ραντεβού του επειδή είναι πολυάσχολος, το ιδανικό δώρο είναι ένα ρολόι του ελβετικού οίκου που θα συνδυάζει στυλ και άποψη, με την… χρησιμότητα που σίγουρα θα εκτιμήσει όταν το δεχτεί σαν δώρο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

10. Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν πιστεύετε ότι θα τον ενθουσιάσει σαν δώρο του Αγίου Βαλεντίνου, τότε επενδύστε στη… δοκιμασμένη συνταγή: κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ζευγάρι σούπερ σέξι εσώρουχα και κανονίστε εκείνη την ημέρα να… μείνετε σπίτι.

Διαβάστε 7 έξυπνες και οικονομικές ιδέες για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!