Φωτογραφίες σοκ Ελένης Μενεγάκη χωρίς ρετούς

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την Ελένη Μενεγάκη με κυτταρίτιδα. Δείτε τη Μενεγάκη χωρίς ρετούς.

Θεωρείται μία από τις πιο sexy Ελληνίδες και όχι άδικα. Η ωραία Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει για πολλά χρόνια να είναι στην κορυφή της ελληνικής τηλεόρασης. Τα πράγματα όμως μερικές φορές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε στο blog του ο Νάσος Γουμενίδης, αποτυπώνεται η σκληρή πραγματικότητα, ότι δηλαδή το σώμα της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι όπως φαίνεται στη τηλεόραση. Διότι είναι ευρέως γνωστό οτι η τηλεόραση έχει πολλά τρίκ τα οποία μπορούν ν΄αλλάξουν ολοκληρωτικά την εικόνα ενός ανθρώπου.

Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό οτι το σώμα της Eλένης Μενεγάκη δεν απέχει κατά πολύ από το σώμα μιας μέσης ελληνίδας μητέρας όπως εντέχνως μας παρουσίαζαν πολλά μέσα ενημέρωσης.

Δέν είναι υπερβολή να πούμε πως όταν βλέπεις την φωτογραφία και την συγκρίνεις με αυτές που εμφανίζονται ανά διαστήματα στα περιοδικά τότε καταλαβαίνεις την αξία του photoshop.

Αξίζει ν’αναφέρουμε πάντως πως είναι απολύτως λογικό μια γυναίκα στα 41 με τρία παιδιά να έχει και ένα δυό κιλά παραπάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες σοκ της Ελένης Μενεγάκη χωρις ρετούς στην παραλία:

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με στήθος εκτεθειμένο και την Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ.