Γιατροί ΕΟΠΥΥ: ποιοι οι συμβεβλημένοι ιατροί | eopyy.gov.gr

Ποιοι γιατροί είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και πώς μπορείτε να εξετάζεστε δωρεάν;

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) επαναφέρει τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο των υπηρεσιών υγείας και εξασφαλίζει την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ενιαίο σύστημα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Όλοι οι ασφαλισμένοι των ταμείων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ/ΤΥΔΚΥ και ΟΓΑ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που έχουν ασφαλιστική κάλυψη, μπορούν να εξυπηρετούνται από τις εξής ιατρικές υπηρεσίες:

1. Συμβεβλημένοι ιδιώτες γιατροί, που αναγράφονται στην λίστα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ. Δείτε ποιοι ιδιώτες είναι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ.

2. Μη συμβεβλημένους αλλά πιστοποιημένους για συνταγογράφηση γιατρούς (μόνο για συνταγογράφηση φαρμάκων-εξετάσεων)

3. Πολυϊατρεία και ιατρεία του Οργανισμού (Μονάδες Υγείας πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ). Η Δ/νση των πολυϊατρείων – ιατρείων του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) μπορεί να βρεθεί από την ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εδώ.

4. Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά και Αγροτικά Ιατρεία

5. Εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του ΕΣΥ

Η Λίστα των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών ιατρών υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ (www.eopyy.gov.gr) στις ιστοσελίδες των εντασσόμενων στον ΕΟΠΥΥ Ταμείων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr), ΟΑΕΕ (www.oaee.gr), ΟΠΑΔ (www.opad.gr ΟΓΑ (www.oga.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (www.e-syntagografisi.gr)

Πώς να κλείσετε ραντεβού σε γιατρό ΕΟΠΠΥ
– Μέσω του 184 [για τις δομές του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ)]
– Με απ’ απευθείας τηλεφωνική συνεννόηση με τον συμβεβλημένο γιατρό. Να γίνεται ενημέρωση υποχρεωτικά από αυτόν εκ των προτέρων για το εάν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση (εάν έχει συμπληρώσει το πλαφόν ή πότε μπορεί να με δεχθεί). (ενημέρωση drama-tika.blgospot.com)

Ραντεβού για εξετάσεις ΕΟΠΥΥ:
Α) σε Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ: 184
Β) σε σχηματισμούς του ΕΣΥ: 1535
Για ραντεβού με τα συμβεβλημένα διαγνωστικά εργαστήρια ο δικαιούχος επικοινωνεί απ’ ευθείας με τα εργαστήρια.

Όλες οι παρακλινικές εξετάσεις που προβλέπονται από τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ πραγματοποιούνται στους δικαιούχους του:
– χωρίς συμμετοχή του ασφαλισμένου εντός των Μονάδων Υγείας του Οργανισμού (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) ή των σχηματισμών του ΕΣΥ.
– με 15% συμμετοχή του δικαιούχου σε συμβεβλημένα με τον Οργανισμό διαγνωστικά εργαστήρια (ενημέρωση drama-tika.blgospot.com)

Φάρμακα
Το γενικό ποσοστό συμμετοχής των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών οργανισμών για φάρμακα ανέρχεται στο 25% της αξίας αυτών. Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες παθήσεων για τις οποίες προβλέπεται ποσοστό 10% και 0% και έχουν γνωστοποιηθεί στους γιατρούς ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι οι συμβεβλημένοι γιατροί ΕΟΠΥΥ στην περιοχή σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.

15 Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.

  2. TA ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΧΘΗ ΚΑΠΙΟ ΔΕΦΤΕΡΟ ΓΟΥΔΙ

  3. Μη σταματήσετε απότομα αν περνετε αντικαταθληπτικά. Είναι επικίνδυνο. Αλλά μήν τα αρχίσετε. 12 φορες περισότερες απόπειρες αυτοκτονίας μετά τη πρώτη από άτομα που πήραν απ ότι άτομα που δεν πήραν τίποτα.Πολλά απ τα αντικαταθλιπτικά που κυκλοφορούν μπήκαν στην κυκλοφορία αφού οι εταιρείες απέκρυψαν 6 αρνητικές μελέτες για να πετύχουν τις “δύο” θετικές που χρειαζόταν.Ο ΕΟΦ δεν ξέρει ή δεν απαντάει αν οι μελέτες που του προσκόμισαν είναι από τις “δύο” της Αμερικής.Μήπως νοιάζεται για όλα αυτά κανένες ψυχίατρος;

  4. Ουτε ο Οργουελ δεν θα μπορουσε να φανταστει τετοιο καταντημα

  5. ντροπη σας !!!!!δεν εχετε συστημα ψαχνω παιδιατρους σε καλλιθεα μοσχατο ρεντη και δεν υπαρχουν τα παιδια μας τι θα τα κανουμε? το ποσο τον 800 ευρω το παιρνεται!!!! αλλα απο περιθαλψη μηδεν !!!!τοτε ειμαστε κοροιδα!!!! και εσεις αλητες!!!!!

  6. Η επίσημη ιστοσελίδα του επουυ έχει τα ονόματα των γιατρών που πληρώθηκαν τους δυο μήνες.είμαι μέσα στη λίστα αλλά δεν πήρα τίποτα ακόμη από Ιανουάριο 2012 και όλο το 2011 κατα τα αλλά εμείς οι γιατροί φταίμε για όλα.είναι το γνωστό σύστημα το σοσιαΛΗΣΤΙΚΟ εύγε πάμε μπροστά σοσιαΛΗΣΤΙΚΑ

  7. όταν πριν 4-5 χρονια πηγα τη μητερα μου στο κεντρο βαρης,βγαινοντας απο το ιατρειο πηγαμε στη γραμματεια να παρει βιβλιαριο υγειας της του ικα.ψαχνοντας ταχα,μας ειπαν πως χάθηκε και μας έδοσε ένα c d με την ταινια ο κ. και η κ. σμιθ\μπραντ πιτ α. ζολι.οταν ρωτησα γιατι μου το δινεται,μου απαντησαν για παρηγορια. και μας έστειλαν στο ικα ναβγαλουμε νεο,που βγαινει και γρηγορα.

  8. Πηγε η μητερα μου στο ΙΚΑ Λαρισας και ζητησε να της δωσουν γραπτως ενα χαρτι με τους συμβεβλημ. ακτινολογους.Η υπαλληλος αρνηθηκε να της δωσει,διοτι λεει της το απαγορευουν οι γιατροι του ΙΚΑ! Της λεει αν θελει να δει τα ονοματα,εχουν ενα χαρτι κρεμασμενο στην εισοδο. Η μητερα μου της λεει οτι δεν μπορει να διαβασει τοσο μικρα γραμματα ,διοτι δεν ειχε τα αναλογα γυαλια μαζι της.Η υπαλληλος,τα ιδια.Δεν της εδωσε τα ονοματα τυπωμενα ! Δηλαδη … απαγορευεται να τα δωσουν γραπτως…αλλα τα εχουν ελευθερα να τα βλεπει ο κοσμος ! Αντε βγαλτε ακρη !!! Ελλαδα !! Ας εξηγησει καποιος γιατι γινεται αυτο !

  9. Ειμαι ελευθεροσ επαγγελματιασ και πληρωνω ασφαληση στον οαεε.Λογω αναδουλιασ εκανα τα χαρτια μου σε ενα διαγωνισμο τησ ΔΕΗ για εποχιακοσ και με προσελαβαν για οκτω μηνεσ.Αυτη τη στιγμη πληρωνω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και στον ΟΑΕΕ και στο ΙΚΑ με το δικαιολογητικο οτι ειμαι ασφαλισμενοσ πριν το 1993.Σε προσφατη επισκεψη μου σε γιατρο του εοπυυ πληρωσα και επισκεψη επειδη επρεπε να προβλεψω ποτε θα αρωσταινα και να κλεισω ραντεβου.Αυτα μονο στην ΕΛΛΑΔΑ συμβαινουν.

  10. Σημερα πηρα τηλ σε συμβεβλημενο γιατρο και μου ειπε 10 ευρω για να γραψει φαρμακα ,20 ευρω για εξεταση.ποτε προλαβε χθες και εξετασε 50 ατομα?κανεις απο τον ΕΟΠΥΥ δεν νοιαζεται.

  11. Ωραίο σύστημα!!!!!!!!!!! Αλίμονο σε αυτόν που θα τους έχει ανάγκη.Το συστημα δικαιολογεί 50 άτομα την εβδομάδα και μετά για συνταγογράφηση ο κάθε γιατρός ζητάει ό,τι γουστάρει. 5, 10, 20 ευρώ. Βάσει εμπειρίας το λεω αυτό. Και για εξέταση 50 ευρώ!!!!! Εσείς τι πιστεύετε; Θα βρίσκεστε μέσα στους 50; Και αν ναι, πότε θα πάρετε σειρά; Μήπως μετά από 2 μήνες; Συγχαρητήρια στο υπουργείο.
    ΥΓ Και να φανταστείτε οτι εγώ πληρώνω 440 ευρώ το μήνα για περίθαλψη!
    Τι βρεγμένη σανίδα δεν τη γλιτώνετε όπως πάτε

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines