Γιατί γυμνόστηθες Ουκρανές θέλουν να γνωρίσουν τον Λουκάνικο

Γιατί οι γυμνόστηθες Ουκρανές ακτιβίστριες θέλουν να γνωρίσουν τον Λουκάνικο; Tι θέλουν να εκφράσουν για τον διάσημο σκύλο-διαδηλωτή;

Ουκρανές ακτιβίστριες της φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που έγιναν διάσημες σε ολόκληρο τον κόσμο για τις γυμνόστηθες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη σχεδιάζουν να επισκεφθούν και την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στο Έθνος της Κυριακής η εκπρόσωπος της οργάνωσης Ίνα Σεφσένκο, τα μέλη της Femen θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τον Λουκάνικο, τον διάσημο σκύλο-διαδηλωτή της Αθήνας.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύουν οι γυμνόστηθες Ουκρανές να έρθουν στην Ελλάδα η Ίνα είπε χαρακτηριστικά:
«Είναι το όνειρό μας, ειλικρινά. Μας αρέσει πάρα πολύ η χώρα σας. Θέλουμε όσο τίποτα να έρθουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους Ελληνες διαδηλωτές, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τον Λουκάνικο! Τον λατρεύουμε αυτόν τον σκύλο, μας έχει τρελάνει! Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι, να αγοράσουμε τα εισιτήρια, ελπίζω πως διαβάζοντας το άρθρο σας θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και θα μας βοηθήσει!»

Δείτε βίντεο με γυμνόστηθες που εισβάλλουν στα εγκαίνια του Εuro .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.