Hire a Greek: πώς να βρείτε δουλειά στο εξωτερικό

Τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μια εκστρατεία από Έλληνες ομογενείς που ονομάζεται Hire a Greek για εύρεση εργασίας στους χιλιάδες Έλληνες ανέργους. Τι δυνατότητες δίνει το νέο site που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό και τι αποδοχή έχει;

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν φτάσει τους Έλληνες και κυρίως τους νέους στα όρια της ελεημοσύνης για μια δουλειά, έχουν ευαισθητοποιήσει την ομογένεια. Η εκστρατεία με την ονομασία Hire a Greek έχει σαν σκοπό την απορρόφηση Ελλήνων σε εταιρείες του εξωτερικού. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από την Αμερική μέσω ενός ειδησεογραφικού πόρταλ και πολύ σύντομα βρήκε ανταπόκριση από τους επιχειρηματικούς κύκλους.

Τώρα ένα καινούργιο site, το www.ΗireaGreek.com, δίνει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μπουν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, να στείλουν το βιογραφικό τους και οι Έλληνες ομογενείς να τους βρούνε δουλειά στο εξωτερικό.

Μάλιστα όπως εξηγείται στην εν λόγω ιστοσελίδα, «Υπάρχουν χιλιάδες Ελληνοαμερικανοί, Ελληνοαυστραλοί και Έλληνες σε όλο τον κόσμο που είναι πετυχημένοι επιχειρηματίες και μπορούν να βοηθήσουν τους Έλληνες με το να τους προσλάβουν στην εταιρεία τους».

Επίσης υπογραμμίζεται το πόσο εργατικοί και αποτελεσματικοί είναι οι Έλληνες σε ό, τι κάνουν, σε αντίθεση με όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε για τις υποτροφίες για δουλειά στο εξωτερικό σε απόφοιτους ΑΕΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.