Master Chef Junior: ποια η νικήτρια, Λίλιαν-Μαργαρίτα

Ο τελικός του Junior Master Chef ολοκληρώθηκε και η νικήτρια είναι γνωστή. Ποια η νικήτρια του Junior Master Chef;

Οι τελευταίες δοκιμασίες του Junior Master Chef έγιναν ανάμεσα στη Μαργαρίτα Μαρμαρά και τη Λίλιαν Εμβαλωτή.

Η αναμέτρηση για τη νικήτρια του Junior Master Chef ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τη Λίλιαν έβγαλε μεγάλη νικήτρια τη… Λίλιαν.

Η Λίλιαν κατάφερε να κερδίσει τη Μαργαρίτα και να στεφθεί νικήτρια του Junior Master Chef με 53 βαθμούς. H Λίλιαν κατάφερε να αποδείξει στους κριτές πως είναι καλύτερη από την Μαργαρίτα, πολύ σκληρή αντίπαλος, ομολογουμένως.

H μεγάλη νικήτρια του Junior Master Chef, Λίλιαν είναι μαθήτρια της Α’ τάξης του Γυμνασίου, λατρεύει τα Αρχαία και αντιπαθεί τα Μαθηματικά. Η πρώτη φορά που μαγείρεψε ήταν όταν ήταν Ε’ Δημοτικού και έφτιαξε μακαρονάδα. Όταν μεγαλώσει θα ήθελε να έχει έναν δικό της χώρο στον οποίο θα μαγειρεύει για πολύ κόσμο. Το αγαπημένο της φαγητό είναι η μακαρονάδα με ψητά λαχανικά, ενώ από γλυκά προτιμά την τούρτα σοκολάτας και το σουφλέ σοκολάτας αλλά δεν αντέχει με τίποτα τις μπάμιες και τις αγκινάρες -από φαγητά- και το μιλφέιγ -από γλυκά. Αν έπρεπε να ετοιμάσει ένα πιάτο για έναν επώνυμο, αυτός θα ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον οποίο θα σέρβιρε υγρή τούρτα σοκολάτας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.