Θάνου–Παρθένης: τι αποκάλυψαν για τον μυστικό γάμο τους

Τι είπαν στη πρώτη δημόσια εμφάνιση τους η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ»;

Στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» συνέλαβαν οι τηλεοπτικές κάμερες την Κατερίνα Θάνου και τον Αλέξανδρο Παρθένη στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από τον γάμο τους.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης βέβαια δεν ήθελε να πει και πολλά για τον έγγαμο βίο και τη νέα του ζωή με την Κατερίνα Θάνου. Αρκέστηκε μόνο σε ένα τυπικό «ευχαριστώ» στις ευχές των δημοσιογράφων και δεν έβγαλε άχνα για τα προσωπικά του.

Λίγο πιο ομιλητική ήταν η Κατερίνα Θάνου, αλλά μη φανταστείτε ότι είπε και πολλά. «Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστούμε πολύ», είπε για αρχή η Ολυμπιονίκης και αποκάλυψε ότι αν και έχουν και οι δύο πολλή δουλειά βρίσκουν χρόνο και κάνουν μικρές αποδράσεις. Όσο για το γάμο που έγινε… κεκλεισμένων των θυρών;

«Το κάναμε όχι για τους δημοσιογράφους, αλλά για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν το ήξεραν. Ήταν κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς», είπε η Κατερίνα Θάνου και αποκάλυψε ότι σιγά, σιγά θα έρθει και το παιδάκι. Πάντως λίγο αργότερα, η Ολυμπιονίκης έχασε την υπομονή της με τους επίμονους δημοσιογράφους και λίγο ήταν να αρχίσει να βγάζει καπνούς από τα αυτιά.

«Μη μου κάνετε άλλες ερωτήσεις για το γάμο, ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Δε θέλω να σας πω κάτι άλλο. Μη μου κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις γιατί θα σας λέω συνέχεια όχι και δεν είναι ωραίο», είπε στους δημοσιογράφους και έφυγε γρήγορα για να παρακολουθήσει με τον σύζυγό της παράσταση.

Δείτε πως έφτασαν στον γάμο Παρθένης-θάνου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.