Άγριος καυγάς Βενιζέλου-Λαφαζάνη στη Βουλή [video]

Γιατί λογομάχησαν έντονα στη Βουλή, Βενιζέλος-Λαφαζάνης; Δείτε τον άγριο καυγά Βενιζέλου-Λαφαζάνη στη Βουλή για τα νέα σκληρά μέτρα.

Φωτιές στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής άναψε η διαδικασία του κατεπείγοντος για την ψήφιση του νέου μνημονίου, με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, να ανταλλάσουν βαρειές κουβέντες.

Για μείζον πραξικόπημα κατά του Συντάγματος, του κανονισμού της Βουλής και της δημοκρατίας, μίλησε ο κ. Λαφαζάνης και ο συνταγματολόγος υπουργός Οικονομικών απάντησε χαρακτηρίζοντας ύβρεις τις αιτιάσεις περί πραξικοπήματος, ενώ ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε η πρόεδρος της Επιτροπής Βάσω Παπανδρέου.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Θράσος και ύβρεις να μιλάτε για πραξικόπημα όταν υπάρχει κυβέρνηση ευρύτατης πλειοψηφίας. Είστε εκπρόσωπος της Ελλάδας της δραχμής, της φτώχειας και της ταπείνωσης. Δεν γράφουμε συνδικαλισμό εδώ, εδώ γράφουμε τη μοίρα της χώρας και δεν θα κρυφτείτε πίσω από νομοθετικά τερτίπια ευτελούς χαρακτήρα . Να πείτε τη θέση σας εν γνώσει των συνεπειών του νόμου».

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: « Θα μας κλείσετε και φυλακή;»

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Εσείς θα μας κλείσετε φυλακή, ευτυχώς δεν ασκείτε εξουσία, γιατί αν η νοοτροπία σας περιβληθεί με το κύρος της εξουσίας θα μας κλείσετε φυλακή. Να ζητήσετε συγνώμη γι’ αυτό που είπατε περί πραξικοπήματος. Συγνώμη, τελείωσε η πλάκα, παίζουμε με το μέλλον της χώρας.»

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Παρακαλώ αυτοσυγκράτηση.»

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Θα έπρεπε να τον ανακαλέσετε στην τάξη όταν μίλησε για πραξικόπημα»

ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Δεν ήταν η πρώτη φορά κ. Υπουργέ.»

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Χάσατε την ψυχραιμία σας. Δεν είπατε ούτε ένα επιχείρημα.»

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : «Άκουσα και τα δικά σας.»

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Αδιάσειστα επιχειρήματα.»

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Πείτε ότι είστε υπέρ της δραχμής, της φτώχειας και του αδιεξόδου.»

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «Παραφέρεστε».

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καυγά Βενιζέλου-Λαφαζάνη, στη βουλή:

Διαβάστε πως οι ευρωπαίοι εξευτέλισαν την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.