Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσίφτης. Βιογραφικό

Πέθανε αιφνιδίως ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τίφτης. Ποιο είναι το πλούσιο βιογραφικό του Κώστα Τσίφτη;

Σε ηλικία μόλις 34 ετών πέθανε αιφνιδίως ο δημοσιογράφος του 902 Κώστας Τσίφτης, γιος του στελέχους του ΣΥΝ Στάθη Τσίφτη.

Η κηδεία του Κώστα Τσίφτη θα είναι πολιτική και θα γίνει Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, από το Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας. Η ΚΟΒ «902» του ΚΚΕ, η διεύθυνση και το προσωπικό του σταθμού, εκφράζουν στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια. Προσφέρουν στη μνήμη του, ως πρώτη δόση, 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του «902».

Τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του συντρόφου Κώστα Τσίφτη, εκφράζουν η Διεύθυνση και το προσωπικό του «Ριζοσπάστη».

Βιογραφικό:
Στο ραδιοτηλεοπτικό «902» ο Κώστας Τίφτης, επί 13 χρόνια, προσέφερε ακούραστα τις υπηρεσίες του, στην αρχή ως ρεπόρτερ και στη συνέχεια, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση βασικών πολιτικών εκπομπών σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Ο Κώστας Τίφτης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και οργανώθηκε μαθητής στην ΚΝΕ το 1994, τα δύσκολα χρόνια της ανασυγκρότησης της Οργάνωσης. Ηταν πρωτοπόρος σε όποιο χώρο και αν βρέθηκε. Στους μαθητές στο Χαϊδάρι, στο χώρο των Ιδιωτικών Σχολών και αναδείχτηκε στα καθοδηγητικά όργανα της ΚΝΕ, στο Τομεακό Γραφείο του Νοτιοδυτικού Τομέα, στο Συμβούλιο Πόλης της Οργάνωσης της Αθήνας.

Ο Κώστας Τίφτης έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1999. Από το τότε, εργαζόταν με συνέπεια στον «902», στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Διαβάστε από τι πέθανε ο Νίκος Απέργης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.