Πλάκα-Μπουσουλόπουλος: ποια η αλήθεια για τη σχέση τους

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Πηνελόπη Πλάκα αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz. Ποια η αλήθεια για τη σχέση Μπουσουλόπουλου-Πλάκα;

Είναι στιγμές που ο έρωτας γεννιέται στα πλατό! Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Πηνελόπη Πλάκα, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της καινούργιας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, είναι το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς «Είναι στιγμές» ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Πηνελόπη Πλάκα βρέθηκαν στο κρεβάτι.

Η ερωτική σκηνή σχολιάστηκε αμέσως ως μια «πιπεράτη στιγμή» της σειράς και, βέβαια, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Πηνελόπη Πλάκα και στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, τα οποία στη σειρά υποδύονται τους ερωτευμένους. Οπως φαίνεται όμως, ο έρωτάς τους δεν είναι μόνο τηλεοπτικός αλλά συνεχίζεται και εκτός των πλατό.

Σύμφωνα με πηγές, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Πηνελόπη Πλάκα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην έντονη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους στα γυρίσματα και είναι στο ξεκίνημα ενός ειδυλλίου το οποίο δημιουργήθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

«Προς το παρόν δεν θέλει κανένας από τους δύο να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, αφού τα πράγματα είναι ακόμη στην αρχή. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά αυτή η σχέση θα εξελιχτεί σε μεγάλο έρωτα. Πάντως, σύμφωνα με αυτό που ζουν τώρα, φαίνεται πως ταιριάζουν σε πολλά» λέει άτομο από το περιβάλλον τους.

Να πούμε ότι στη σειρά «Είναι στιγμές» η Πηνελόπη Πλάκα υποδύεται την κόρη μιας παλιάς λαϊκής τραγουδίστριας η οποία πλέον ζει μια νέα ζωή και θέλει να εκδικηθεί τη μητέρα της που την παράτησε. Στον αγώνα της για να επιβιώσει και να σταθεί στα πόδια της τη στηρίζει o Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Δείτε την έντονη σκηνή πάθους, ανάμεσα στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και στην Πηνελόπη Πλάκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.