Mε ποιο τρόπο έμαθε ότι η σύζυγος του τον απατά

Πως έμαθε ότι η σύζυγος του τον απατάει; Για ποιο λόγο πήγε το στρώμα του κρεβατιού για ανάλυση DNA;

Ο απατημένος άντρας είχε τις υποψίες του ότι η σύζυγος του τον απατάει και για να το επιβεβαιώσει πήγε το στρώμα του κρεβατιού για ανάλυση DNA. Ο απελπισμένος σύζυγος έπεισε την σύζυγο του πώς πρέπει να αλλάξουν στρώμα γιατί είχε πλέον παλιώσει αφού το χρησιμοποιούσαν 10 χρόνια. Η σύζυγος συμφώνησε αλλά το στρώμα δεν πετάχτηκε.

Ο σύζυγος για να μάθει τελικά αν τον απατάει ή όχι, έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι και εμφανίστηκε με αυτό ανά χείρας σε εργαστήρι ανάλυσης γενετικού υλικού ζητώντας να γίνει εξέταση DNA. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθούν οκτώ διαφορετικοί «λεκέδες» πάνω στο στρώμα!

Σύμφωνα με την ανάλυση DNA υπήρχαν τουλάχιστον 15 έντονες κηλίδες βιολογικού υλικού, που ανήκαν σε οκτώ διαφορετικά προφίλ. Το ένα ευτυχώς ήταν το δικό του. Όσο για τα υπόλοιπα, επειδή είχε κάποιες υποψίες ότι η σύζυγος του τον απατάει με τους γείτονες του, προσκόμισε στο εργαστήριο κρυφά δείγματα από τον καθένα, σύμφωνα με το messinia news, όπως αποτσίγαρα, ποτήρια, χαρτομάντιλα.

Πράγματι είχε πέσει «μέσα», αφού τα τρία από τα υπόλοιπα 7 DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στους γείτονες του. Τώρα μένει να βρει τα υπόλοιπα 4 ορφανά προφίλ DNA που βρέθηκαν στο στρώμα του κρεββατιού.

Διαβάστε τι απεκάλυψε για την αλλαγή φύλου ο άντρας που έγινε γυναίκα και πήγε με 1000 άνδρες .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.