Ποιος τρομοκράτης ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Whitney Houston

Ποιος τρομοκράτης ήταν παράφορα ερωτευμένος με τη Whitney Houston και σκόπευε να δολοφονήσει τον Βobby Brown για να την αποκτήσει;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε την είδηση, ο Οsama Bin Laden ήταν παράφορα ερωτευμένος με τη Whitney Houston και τη λάτρευε μέχρι θανάτου. Η εφημερίδα βασίστηκε στην μαρτυρία της συγγραφέως Kola Boof, η οποία κατάγεται από το Σουδάν και υπήρξε σκλάβα και ερωμένη του Osama Bin Laden.

Όλα ξεκίνησαν το 1996, πολύ πριν ο διαβόητος τρομοκράτης δεν είχε ακόμη καταστρώσει το σχέδιο κατάρρευσης των Δίδυμων Πύργων, αλλά και άλλες επιθέσεις για τις οποίες τον κατηγορούν. Στην πολυτελή έπαυλή του η καθημερινότητά του ήταν πολύ συγκεκριμένη: Σκεφτόταν συνεχώς ότι η Whitney Houston είναι η ομορφότερη γυναίκα που κυκλοφόρησε ποτέ στην Υφήλιο.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο που εξέδωσε η 37 ετών σήμερα Boof, ο Bin Laden σκόπευε να σπάσει τον χρωματικό κανόνα του και να παντρευτεί την αδικοχαμένη σταρ παρά το γεγονός ότι ήταν μαύρη. Μάλιστα, υποδείκνυε στην ίδια την Boof να ντύνεται, να βάφεται και να φτιάχνει τα μαλλιά της ακριβώς όπως η αγαπημένη του Whitney Houston.

«O Bin Laden με ρωτούσε συνεχώς πώς μπορεί να την γνωρίσει. Μου έλεγε ότι πρέπει να βρω ένα πρόσωπο μέσα από το οποίο θα συναντήσει την Houston. Ήθελε να την κάνει κτήμα του και αυτό του είχε γίνει πραγματική εμμονή. Εγώ του έλεγα ότι δεν γνώριζα τον τρόπο για να γίνει κάτι τέτοιο. Εμφανιζόταν διατεθειμένος να ξοδέψει αμύθητα ποσά και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να την παντρευτεί.Θα της δώριζε ακόμη και παλάτι στο Χαρτούμ. Θα την είχε σε πρώτη προτεραιότητα σε ό,τι και εάν έκανε», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι εάν κάποιος άκουγε τα λόγια του Laden για τη Whitney Houston θα νόμιζε ότι μιλά για κάτι σχεδόν εξωπραγματικό.

«Του έφερναν ακόμη και φωτογραφίες από σταρ της παγκόσμιας σοουμπιζ που είχαν φωτογραφηθεί ολόγυμνες για το Playboy. Εκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους αλλά εκείνος είχε μάτια μόνο για εκείνη. Μέχρι που στο τέλος ακούγαμε Whitney Houston και αηδιάζαμε.

Όταν τελικά τα σχέδιά του Bin Laden δεν ευοδώθηκαν, κανείς δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει. Μας ταπείνωνε ζητώντας να χορέψουμε ολόγυμνες ακόμη και μπροστά στους προσκεκλημένους του. Μας εξευτέλιζε μιλώντας μας με τον χειρότερο τρόπο, ενώ πολύ συχνά μας χτυπούσε. Τελικά, όχι μόνο δεν την παντρεύτηκε αλλά δεν πρέπει να την συνάντησε ποτέ».

Δείτε τις φωτογραφίες σοκ από το πτώμα της Whitney Houston και τη φωτογραφία από το δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η Whitney Houston .

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.