Αδωνις Γεωργιάδης: σκληρή απάντηση σε Καρατζαφέρη

Ποια σκληρή απάντηση έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης για τη μετάβασή του στη ΝΔ;

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδη σε όσα του καταλογίζουν για την μετάβαση του στη ΝΔ και στα σχόλια για Ιούδες, Βρούτους και Εφιάλτες από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη. O Αδωνις Γεωργιάδης έδωσε τη δική του ερμηνεία για όσα έγιναν στο ΛΑ.Ο.Σ μέχρι την ψήφιση του Μνημονίου και οδήγησαν τελικά στην μετεγγραφή του στη ΝΔ, μιλώντας στο RealFM και στο Νικο Χατζηνικολάου.

Υπήρξαν 45 διαγραφές βουλευτών, «δεν είναι καθόλου ένδειξη μεγαλείου από τον κύριο πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού το να επικεντρώνεται τόσο πολύ σε δύο βουλευτές, οι οποίοι μάλιστα παρέδωσαν και τις έδρες τους, για μία τόσο μεγάλη πολιτική διαφωνία. Ουδέποτε έδωσα την συγκατάθεσή μου για να πει ο ΛΑ.Ο.Σ ή εγώ προσωπικά «όχι στη δανειακή σύμβαση», τόνισε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Επειδή ακούω κάτι για καρέκλες, την Κυριακή το βράδυ της ψηφοφορίας ρωτήθηκα από τον πρωθυπουργό εάν θέλω να παραμείνω υφυπουργός Ναυτιλίας: είπα «όχι». Είμαι ο μοναδικός εκ των 45 διαγραφέντων βουλευτών που παρέδωσε την έδρα του. Αρα το να αποδίδεται σε μένα μομφή περί αγάπης για καρέκλες είναι το λιγότερο ανέντιμη πράξη», σημείωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Για το τι θα κάνει ο αδερφός μου, η πλευρά που το λέει ας κοιτάξει το δικό της αδερφό. Αυτά είναι παραπολιτική, είναι κατινιές. Εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Εγώ λέω, τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον τιμώ και τον σέβομαι. Εχουμε μία πολιτική διαφωνία. Τον παρακαλώ πολύ να σεβαστεί αυτή την πολιτική διαφωνία, σέβομαι τη δική του πολιτική θέση, του εύχομαι την καλύτερη επιτυχία, αλλά η δική του πολιτική θέση είναι διαφορετική από τη δική μου», προσέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε για το διαζύγιο βόμβα του Αδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.