Ανεξάρτητοι Έλληνες: ποιο πρόσωπο-έκπληξη κατεβάζει ο Καμμένος

Ποιο πολύ γνωστό πρόσωπο ετοιμάζεται να κατέβει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, του Πάνου Καμμένου; Ποιο ποσοστό παίρνει το κόμμα του Καμμένου στις δημοσκοπήσεις;

Αρκετά σοβαρότερο απ’ ότι περίμενε ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από τη «Λαϊκή Δεξιά» και τον βασικό της εκφραστή Πάνο Καμμένο.

Το ποσοστό 5% που δίνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στους «Ανεξάρτητους Ελληνες» είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου», καθώς για τον Πάνο Καμμένο και τους συνεργάτες του τα πραγματικά τους ποσοστά «κρύβονται» στους ψηφοφόρους εκείνους της Νέας Δημοκρατίας που αρνούνται να τοποθετηθούν ακόμη στις δημοσκοπήσεις.

Το ζητούμενο για το νέο κόμμα είναι ο ηγέτης που θα προσελκύσει αυτό το ποσοστό, αφού ούτε ο σημερινός επικεφαλής Πάνος Καμμένος, ούτε και οι 8-10 βουλευτές που τον ακολουθούν έχουν εμβέλεια. Ένα τέτοιο πρόσωπο το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με το προφίλ των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» θεωρείται ο (Σερ) Βασίλειος Μαρκεζίνης, οικονομολόγος, διανοούμενος, συγγραφέας και νομικός, με ισχυρές απόψεις και στα εθνικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν γίνει οι πρώτες τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Βασίλειου Μαρκεζίνη, ενός συνεργάτης του επικεφαλής του νέου κόμματος ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε μαζί του.

Στο μεταξύ συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των διαγραμμένων από τη ΝΔ, προκειμένου να συγκροτήσουν ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα, με βάση τις πρόνοιες του Κανονισμού της Βουλής που απαιτεί τη συμφωνία δέκα βουλευτών. Το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη στο γραφείο που τους έχει παραχωρηθεί στη Βουλή, αλλά δεν υπήρξε κατάληξη και, κατά πληροφορίες η σύσκεψη επρόκειτο να επαναληφθεί το βράδυ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οκτώ εν ενεργεία βουλευτές: οι Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Μίκα Ιατρίδη (Δωδεκανήσων,) Μαρία Κόλια -Τσαρουχά (Σέρρες), Έλενα Κουντουρά (Α΄Αθήνας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Παναγιώτης Μελάς (Α΄ Πειραιά), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας), οι οποίοι ήταν σε «ανοικτή γραμμή» με τον επικεφαλής της κίνησης «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνο Καμμένο.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης, που συμμετείχε στην ιδρυτική εκδήλωση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ενώ, κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος είχε από το πρωί προσωπικές αλλά και τηλεφωνικές διαβουλεύσεις και με άλλα πολιτικά στελέχη που προτίθενται να προσχωρήσουν στο κόμμα του.

Εξάλλου, ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Πάνο Καμένο, αναμενόταν να φθάσει στην Αθήνα το βράδυ, ενώ ένας ακόμα βουλευτής, ο Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής) φέρεται πρόθυμος να προσχωρήσει.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη εκτιμούσαν ότι μέχρι το βράδυ θα υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός των 10 εν ενεργεία βουλευτών, προκειμένου να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα και να έχουν έτσι τα προνόμια που προβλέπονται από τον Κανονισμό της Βουλής.

Διαβάστε ποιοι βουλευτές ΝΔ θα προσχωρήσουν στο κόμμα του Καμμένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

10 Σχόλια

  1. Ο Καμμένος είπε στούς Έλληνες τα πάντα, τι άλλο να κάνει για να τους ξυπνήσει!!! Ο μόνος που είπε τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Εγώ θα τον ψηφίσω μπάς και δεί ο τόπος άσπρη ημέρα.

  2. Αγαπητέ Πάνο πόσο ανεξάρτητος και πόσο Ν.Δ. είσαστε τελικά

  3. ΣΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΟΜΙΛΙΤΗ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ) ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ.ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

  4. ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ.ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ 0.60 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ Ο.80 ΛΕΠΤΑ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΟΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ (ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ)ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΞΑΝΘΗ 09-04-2012

  5. Παρά την στενότητα χρόνου μέχρι τις εκλογές απαιτείται σχολαστικός έλεγχος στις προσωπικότητες των υποψηφίων του κόμματος Ανεξαρτητοι Ελληνες. Μακρυά από μας τέτοιου είδους λάθη . Όταν λέμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ εννοούμε από όλα και προ παντός από παλαιά αμαρτήματα. Το πρώτο βήμα καθορίζει κατά μεγάλο ποσοστό την όλη πορεία .

  6. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΘΑ . Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.

  7. Προσοχή Πάνο κάΤΙ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΠΕΚΑΡΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΚΥΡΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΣΕ ΕΓΚΡΙΤΑ ΜΕΣΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑς ΤΟΝ ΩΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ . ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΜΑΡΆΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑς ΤΟ ΕΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ . ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΈΤΟΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑ.

  8. ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΠΛΕ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΣΠΑ .ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΣΑ ΕΥΡΩ .ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ .ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ .

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines