Άννα Βαγενά: συγκλονιστική ομιλία στη Βουλή [video]

Ποια είναι η διαφορετική ομιλία από τις συνηθισμένες που είπε η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Βαγενά στη Βουλή;

Η κα Άννα Βαγενά ανέβηκε για πρώτη και πιθανότατα τελευταία φορά στο βήμα της Βουλής, αποφασισμένη να μην χρησιμοποιήσει ξύλινο λόγο. Στην ομιλία της, απευθυνόμενη στους νέους είπε ότι “θα πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ελπίδα, όταν δουλεύεις έντιμα και καθαρά”.

“Όταν όμως βλέπεις όμως τη δουλειά ετών και φτάνεις σε ένα σημείο και είσαι συνταξιούχος και δεν μπορείς να ζήσεις, εδώ είναι η πικρή στιγμή” πρόσθεσε. Συνεχίζοντας την ομιλία της, η κα Βαγενά είπε ότι παρακολουθεί αυτές τις μέρες τη συζήτηση στη βουλή και την κόντρα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και διαπιστώνει ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτά που λέγονται στο κοινοβούλιο με αυτά που ισχύουν στην κοινωνία.

Αναφερόμενη στην ανάπτυξη στην ομιλία της, η Άννα Βαγενά, ρώτησε “σε ποια ρημαγμένη Ελλάδα και σε ποια ρημαγμένη Αθήνα θα έρθει η ανάπτυξη;” και κάλεσε τους βουλευτές να περπατήσουν στο κέντρο της Αθήνας.”Είναι σαν να παίζεται ένα έργο εδώ μέσα, άσχετο με το έργο που παίζεται έξω στην κοινωνία. Στην κοινωνία παίζεται ένα έργο που είναι σαν να μην αφορά τα κόμματα” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική ομιλία της Άννας Βαγενά στη Βουλή:

Δείτε τη Λιάνα Κανέλλη να τα “χώνει” στη Τρόικα μέσω CNN.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.