Άθικτοι-The Intouchables: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία οι Άθικτοι; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας Άθικτοι- The Intoucables.

Η ταινία οι «Άθικτοι» είναι και επίσημα η επιτυχία της χρονιάς στη Γαλλία, περισσότερο ακόμη και από το «The Artist». Είναι σε σκηνοθεσία των Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους ηθοποιούς: Φρανσουά Κλιζέ, Ομάρ Σι, Οντρέ Φλερό.

Ποια η υπόθεση της ταινίας οι Άθικτοι-The Intouchables;

Μια αναπάντεχη φιλία γεννιέται ανάμεσα σε έναν πλούσιο τετραπληγικό (Φρανσουά Κλουζέ) και τον νεαρό από τις υποβαθμισμένες περιοχές του Παρισιού που αναλαμβάνει να τον περιποιείται (Ομάρ Σι). Ο τελευταίος υιοθετεί μη συμβατικές μεθόδους για να βγάλει τον ασθενή του από την παραίτηση, κάτι που σκανδαλίζει το ήδη υπάρχον προσωπικό. Παρόλο που, αρχικά, φαίνεται ότι η συνύπαρξή τους θα είναι επεισοδιακή, τελικά αποδεικνύεται σωτήρια και για τους δυο, αφού βοηθούν ο ένας τον άλλο να αλλάξουν τη ζωή τους όπως την ήξεραν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας οι Άθικτοι:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Άθικτοι από τον Γιάννη Ζουμπουλάκη:

Η γαλλική ταινία «Οι άθικτοι» («L’ intouchables») των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς, είναι η επιτυχία της οποίας (όχι μόνον στη Γαλλία, τη χώρα παραγωγής της αλλά και αλλού)καιτής έχει δώσει διαστάσεις φαινομένου. Είναι η τρίτη σε εισιτήρια πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορία του γαλλικού κινηματογράφου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις τους λόγους.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!