Dancing with the stars: ποιοι οι λόγοι που αναβλήθηκε

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που αναβλήθηκε το Dancing with the stars; Τι δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη;

Σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 Κατερίνα Γκαγκάκη, εξήγησε τους λόγους που αναβλήθηκε για την επόμενη σεζόν το Dancing with the Stars.

“Δεν συνέβη τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο απ΄αυτό που ανακοινώσαμε. Δεν υπάρχει ούτε κρυφή ατζέντα, ούτε τίποτε άλλο απ΄αυτά που λέγονται. Είναι ραγδαία η πτώση της διαφημιστικής δαπάνης το πρώτο τρίμηνο του 2012. Δηλαδή έχει ξεπεράσει οτιδήποτε αναμενόμενο, έχει κινηθεί σε πτωτικούς ρυθμούς που δεν τους φανταζόταν κανείς, οπότε θεωρήθηκε εδώ και μέρες ως η καλύτερη λύση να αναβληθεί και να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, μόλις ξεκινήσει η επόμενη σεζόν”, είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη σχετικά με την απόφαση που έλαβαν λίγες μόνο μέρες πριν από την αναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with the stars.

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις αποδοχές της Ζέτας Μακρυπούλια, η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε:

“Αλίμονο αν μια τόσο μεγάλη παραγωγή προσωποποιείται. Αν δηλαδή μπορεί να προσωποποιηθεί στο πρόσωπο μιας παρουσιάστριας. Το ζήτημα αυτό δεν ήταν αγκάθι. Αν ήταν, θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει λυθεί. Το πρόβλημα ήταν συνολικό και αφορά όλο το κόστος της παραγωγής. Αισιοδοξούμε ότι θα πέσει το κόστος, ώστε το Dancing with the stars να βγει τη νέα σεζόν. Θεωρούμε πως η Ζέτα ήταν, είναι και θεωρούμε πως θα είναι στην οικογένεια του ΑΝΤ1″.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε ότι το κανάλι έχει ήδη μειώσει τη δαπάνη του Dancing with the stars κατά 35%, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, θα χρειαστεί και νέα μείωση έτσι ώστε να μην αναβληθεί πάλι.

Όταν ο Χρήστος Φερεντίνος την ρώτησε για τα πρόσωπα που είχαν συμφωνήσει να εμφανιστούν στο Dancing with the stars, είπε πως από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, τα περισσότερα ισχύουν. Ποια ήταν η αντίδραση της Κάτιας Δανδουλάκη όταν έμαθε για την αναβολή; “Ήταν απόλυτα θετική όταν της εξηγήσαμε με τον Γιάννη Λάτσιο την αναβολή του show, και μας εξήγησε πως ως επιχειρηματίας, το καταλαβαίνει απόλυτα”.

Διαβάστε ποια απόφαση-σοκ πήρε ο ΑΝΤ1 για το Dancing with the stars και ποια αντικαθιστά την Ζέτα Μακρυπούλια στο Dancing with the stars

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.