Dark Shadows: νέα ταινία Τιμ Μπάρτον, trailer, download

Τι υπόθεση έχει η νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον Dark Shadows; Δείτε ποιοι ηθοποιοί παίζουν και το trailer της ταινίας.

Κάθε νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον είναι από μόνη της ένα κινηματογραφικό γεγονός. Πόσο μάλλον, όταν η επόμενη ταινία Dark Shadows του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη αποτελεί remake μιας από τις πιο cult τηλεοπτικές σαπουνόπερες της δεκαετίας του 1960.

Περιληπτικά για τη ταινία Dark Shadows του Τιμ Μπάρτον που έρχεται:

Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους. Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας (Τζόνι Ντεπ) έχει τον κόσμο στα πόδια του ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ (Έύα Γκριν). Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του..

Στη ταινία Dark Shadows του Τιμ Μπάρτον παίζουν οι ηθοποιοί:

Ηθοποιοί: : Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Εύα Γκριν, Τζάκι Έρλ Χέιλι, Κλόι Μόρετζ, Γκιούλιβερ ΜακΓκράθ

Η πρεμιέρα της ταινίας Dark Shadows είναι στις 17 Μαΐου 2012.

Δείτε το trailer της ταινίας Dark Shadows σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον:

http://www.youtube.com/watch?v=isjg9O7ifwM&feature=player_embedded

Έντονο είναι το ενδιφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε ποιοι κέρδισαν βραβεία στα Όσκαρ 2012 και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!