Εξωγήινοι: επίθεση στη γη [φωτο]

Που βρέθηκε μυστηριώδες διαστημόπλοιο; Κατευθύνονταν άραγε προς τη γη; Δείτε τις φωτογραφίες από το μυστηριώδες αντικείμενο.

Οι εφαρμογές περιηγήσεων σε προγράμματα όπως το Google Earth, πολύ συχνά αποκαλύπτουν μυστηριώδη αντικείμενα και διαστημόπλοια η παρουσία των οποίων δεν δικαιολογείται με τα όσα ξέρουμε σήμερα. Όσοι βέβαια αναλώνονται σε παρόμοιου είδους περιπλάνηση είναι σαν να ψάχνουν “ψύλλους στα άχυρα” υπάρχουν όμως φορές που η περιήγηση αυτή αποδίδει καρπούς.

Μια τέτοια περίπτωση ανακάλυψε το site messagetoeagle.com όπου εικονίζεται ένα αντικείμενο το σχήμα του οποίου παραπέμπει σε διαστημικό σκάφος, το οποίο βρέθηκε στον αστερισμό του Ταύρου. Βέβαια όπως τονίζεται στο site το διάστημα είναι βρίθει από παράξενα σχήματα και εικόνες η συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα μπορούσε να είναι μια τεχνητή κατασκευή.

Δεν γνωρίζουμε εάν τo διαστημόπλοιo κατευθύνονταν στη Γη, όπως είχε αναφέρει πέρυσι η αγγλόφωνη έκδοση της Pravda αξίζει όμως της προσεκτικότερης διερεύνησης και φυσικά τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Το αντικείμενο βρέθηκε στον αστερισμό του Ταύρου και μπορείτε να το βρείτε στις συντεταγμένες 18.443700° -123.885997° της εφαρμογής Google Earth Ουρανός.

Δείτε τις φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο στον αστερισμό του Ταύρου:

Δείτε βίντεο από ανακάλυψη εξωγήινων στα βάθη της Βαλτικής και το συγκλονιστικό βίντεο με εξωγήινους να επισκέπτονται τον Ερμή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.