Εκλογές 2012 Δημοσκόπηση VPRC: ποσοστό-σοκ Καμμένου

Ποιο κόμμα έχει προβάδισμα 10% και ποια η έκπληξη του Καμμένου στη νέα δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη;

Αναλυτικότερα στη δημοσκόπηση της VPRC, την πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει η ΝΔ με 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3,5% οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.

Ιδιαίτερη εντύπωση στη δημοσκόπηση VPRC προκαλούν τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη αλλά και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν όχι μόνο εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή αλλά συγκεντρώνουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Είναι πασιφανές ότι με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης VPRC έχει πλέον διαμορφωθεί ένα νέο πολιτικό τοπίο με κύριο χαρακτηριστικό τον πολυκερματισμό του συστήματος.

Δείτε την δημοσκόπηση-σοκ της VPRC.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

8 Σχόλια

  1. Αγαπητε πανο θα ηθελα πολυ να εκφρασω τα πραγματικα μου αισθηματα για τους πολιτικους αυτουτου τοπου απο το ετος ιδρυσης αυτου του κρατους αλλα θα ετρωγα πολυ χρονο ασε που το βρισκω και πια ανωφελω διοτι το κακο εχει γινει.Εντυπωση μου εχεις κανει που πραγματικα αντιστεκεσαι με εναν τροπο που πραγματικα δεν θα σου το κρυψω μου φερνεις αρκετα στο μυαλο μου τον μακαριστω χριστοδουλο και τολμο καμια φορα επισηςνα φανταζωμαι πως αν αυτη την στιγμη αυτος ζουσε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα, εσυ μαζι με αυτον θα ειχατε κανει την διαφορα που εμεις οι Ελληνες περιμεναμε και περιμενουμε. Σου εχω αφιερωση κατι απο εμενα , και ειναι ολο δικο σου.
    Γραφω για την τολμη
    που βαζη ο μαχητης εμπρος
    και η ζωη ακομη
    περισσια φαινεται σαν πολεμα
    και ο εχθρος
    σαν το θεριο ημερωνη.

    Στεφανος

  2. Ας ελπίσουμε οι ΄Ελληνες να ξυπνήσουμε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή και να μη δώσουμε ούτε μια ψήφο στα 2 κόμματα αυτών που μας έκαναν τον περίγελο της Ευρώπης και όχι μόνο.Κύριε Παναγιώτη Καμμένε ελπίζω να σταθείς απέναντι απο αυτούς και να πραξεις αυτά που εχεις υποσχεθεί.Είμαι μαζί σου.

  3. Ειμαι σπλήνα δεξιός .Θέλω όμως να δηλώσω οτι δεν πρόκειται να ψηφίσω δεξιά και πολύ περισσότερο ΠΑΣΟΚ.Οποιος ψηφίσει αυτά τα δύο κόμματα θα ψηφίσει την θανατική του καταδίκη καθώς επίσης και των παιδιών του.ψηφίστε κόμμα οπου υπάρχουν ανδρες ελληνες και χριστιανοι Μόνο αυτοί μπορούν να μας σώσουν αν υπάρχουν βεβαίως.

  4. Επειδή οι έλληνες είμαστε ζώα, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα πάρουν παραπάνω απ’ότι νομίζουμε. Βάλε και τα + του εκλοφικού νόμου, πάλι κυβέρνηση προδωτών θα έχουμε.

  5. ΤΟ 11 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Κε ΚΑΜΜΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  6. εκτιμώ πως το ποσοστό ειδικά της νέας δημοκρατίας αλλά και λίγο του ΠΑΣΟΚ είναι τσιμπημένα. Η νέα δημοκρατία δεν πιστεύω πως θα υπερβεί το 17% και για το ΠΑΣΟΚ βλέπω μονοψήφιο. Αυτά βέβαια με τιμιότητα, διότι κάτι μου λέει πως θα υπάρξει και νοθεία

  7. εκλογες 2009 : ΠΑΣΟΚ : 44%
    γκαλλοπ 2012

    εκλογες 2009 : ΠΑΣΟΚ 44%
    γκαλλοπ 2012 : ΠΑΣΟΚ 12.5%

    δηλαδη πανω απο 30% του ελληνικου πληθυσμου κυκλοφορουν κοψοχερηδες

    ΥΓ μεταξι αυτων κι εγω

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines