Lidl: τι βρήκε ο ΕΦΕΤ σε έλεγχο του

Τι ανακάλυψε ο ΕΦΕΤ σε ελέγχους που πραγματοποίησε στη Βόρεια Ελλάδα στην γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL;

Τα μολυσμένα προϊόντα με το βακτήριο E.coli που ανακάλυψε ο ΕΦΕΤ σε ελέγχους που πραγματοποίησε στη Βόρεια Ελλάδα στην γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ LIDL, είναι κατεψυγμένα σουτζουκάκια .coli . Όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, σε παρτίδα κατεψυγμένου πικάντικου προϊόντος κιμά (σουτζουκάκια) από βοδινό κρέας, προέλευσης Γερμανίας, που διακινήθηκε στην Ελλάδα από την εταιρία «LIDL HELLAS και ΣΙΑ Ο.Ε.»ανιχνεύτηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli 0157 σε συσκευασίες 500g (2x250g) και σε κλειστή συσκευασία 1000g.

Ο ΕΦΕΤ αμέσως μετά τον έλεγχο προχώρησε σε κατάσχεση ποσότητας 2.481 κιλών των παραπάνω προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ LIDL, ενώ μετά από συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών αποφασίστηκε η καταστροφή των τροφίμων καθώς κρίθηκαν επιβλαβή για την υγεία.

Είναι απορίας άξιο ότι τα ελληνόφωνα ΜΜΕ δεν αναφέρθηκαν πουθενά σε αυτό το γεγονός. Καλομάθανε φαίνεται οι Γερμανοί στις μίζες και τα σκάνδαλα. Όμως, ίσως ήρθε η ώρα να μάθουν ότι δεν θα περνάει πάντα η ψευτιά και η διαπλοκή.

Διαβάστε ποια παξιμάδια απέσυρε ο ΕΦΕΤ από γνωστό σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.