Εκλογές 2012 Γκάλοπ Public Issue: έκπληξη Καμμένου

Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τις εκλογές 2012; Με τι ποσοστό ανεβαίνει στα ύψη το κόμμα του Πάνου Καμμένου;

Περαιτέρω πτώση της Νέας Δημοκρατίας, συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ που περνά από την πέμπτη στην δεύτερη θέση και επτακομματική Βουλή με τον ΛΑΟΣ να μένει εκτός, δείχνει η δημοσκόπηση της Public Issue που παρουσιάζεται στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Νέα Δημοκρατία σημειώνει και νέα πτώση των ποσοστών της φτάνοντας πλέον το 22,5% έναντι 25% που είχε πριν από δύο εβδομάδες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας.

Το ΠΑΣΟΚ από το 11% φτάνει το 15,5% και ανεβαίνει στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 12,5%, ενώ είχε 12%. Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκονται το ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ με 12%. Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη στην προηγούμενη δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012, ήταν δεύτερο με 15,5%.

Σημαντική είναι και η άνοδος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου που φτάνουν στο 8,5% από 6%. Αντίθετα ο ΛΑΟΣ πέφτει στο 2% από το 4% της προηγούμενης δημοσκόπησης ενώ η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται στο 5% από το 2% που είχε πριν από 15 μέρες. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν 3% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία παραμένει στο 2%.

Δείτε το ποσοστό-σοκ του ΛΑΟΣ σε νέα δημοσκόπηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

20 Σχόλια

  1. οποιος δεν εχει διοριστει απο την ολιγαρχια που κυβερνα 40 χρονια(πασοκ νδ)και τους ψηφισει, ειναι απλα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

  2. ο φορεας που εχει σημαια του τη συμμετοχικη δημοκρατια για την ανακτηση της δημοκρατιας στη χωρα που γεννησε αυτο το πολιτευμα δεν υπαρχει δυστυχως.Ας επιλεξουμε τουλαχιστον σ αυτες τις εκλογες που ειναι μια διαδικασια ενος διφθαρμενου πολιτευματος την κοινωνικη δικαοσυνη μα και ευαισθησια για το διπλανο μας για τα παιδια μας.ευχομαι πολυ κουραγιο και βαθια περισκεψη προτου συμμεετασχουμε σ αυτη τη διαδικασια.

  3. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ.
    ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΕΡΟ

  4. Να ρωτήσω κι εγώ γιατί δεν υπάρχει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ή δεν κοιτάτε τα σχόλια της δημοσκόπησης? Πολιτική χωρίς πολιτικούς.

  5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ. Γιατί οι δεσμεύσεις τους με ικανοποιούν και οι θέσεις τους με εκφράζουν απόλυτα. Επιτέλους βρέθηκε αυτός που ψάχναμε. Ένας άφθαρτος άνθρωπος που θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με βάση την κοινή λογική. Θάνο Τζήμερε δεν θα λείπεις για πολύ από τις δημοσκοπήσεις!!!

  6. Η δημιουργία ξανα που ειναι; θα το ψηφίσω μονο και μονο επειδη δεν το περιλαμβανετε στις δημοσκοπησεις. Ουστ στους επαγγελματιες πολιτικούς που μας καψαν καιστην ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων! αλλαξε ο μανωλιός και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Ο κόσμος ξύπνησε ρε!

  7. καθόμαστε και ανεχόμαστε τους ανθρώπους που κατέστρεψαν την χώρα κοιτώντας το προσωπικό τους συμφέρον.
    Καθόμαστε και ασχολούμαστε με 2 κομματα που ανήκουν στο παρελθόν, που ξαφνικά θυμήθηκαν τι σημαίνει Ελληνας και Πατρίδα.

    Οποιος είναι έτοιμος να ψηφίσει πάλι τα ίδια πρόσωπα, θα ήταν καλό να αλλάξει χώρα. Αυτή η χώρα ανήκει στους Ελληνες πλέον και όχι στους ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ.

    ΤΟ Πάρτυ τελείωσε για τα 2 μεγάλα κόμματα.

  8. ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ…

  9. http://youtu.be/eesn5q6dH-k δείτε και μετά θα καταλάβετε γιατί υπάρχει αυτή ηπροπαγάνδα.
    γιατί η Δημιουργία Ξανά δεν υπάρχει στο γκάλοπ, γιατί κρύβεται αυτή η δυναμική του ορθολογικού πολιτικού σχηματισμού της Σύγχρονης Ελλάδας.
    Ο κόσμος πρέπει να μάθει, να διαβάσει και να ακούσει.
    Υπάρχει ακόμα χρόνος να μπουν και η σύγχρονη Ελλάδα στο Κοινοβούλιο.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

  10. Ψηφίζοντας αντιμνημονιακό κόμμα οι μόνοι που θα κάνουν πάρτυ την επομένη θα είναι τα πανταχού λαμόγια που με τα ελβετικά φράγκα τους θα αγοράσουν κοψοχρονιά όλη την Ελλάδα. Δεν το καταλαβαίνετε μα βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας.
    Εγώ αν ήμουν ο Κόκκαλης, Καμμένο θα ψήφίζα, η καλύτερή μου!

    Τώρα ως απλός και εργατικός αν και ανεργος πολίτης, κρίνω ως καλύτερη λύση τη “Δημιουργία Ξανά”.

  11. Θα ψηφίσω κόμμα που θα πονέσει περισσότερο την ΤΡΟΙΚΑ και την Μέρκελ, την οποία δε θέλω να χαμογελάσει το βράδυ των εκλογών.

  12. Μήπως πρέπει να βάλετε και άλλο κόμμα στη λίστα; Αυτό που έχει αποκλειστεί από τους μεγαλοκαναλάρχες; Άντε πια με τις σικέ δημοσκοπήσεις σας!

  13. ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.
    ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ “ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ” ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ .

  14. Η “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΓΑΠΗΤΟΙ;

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines