Εκλογές ΠΑΣΟΚ Αποτελέσματα: τι ποσοστό πήρε ο Βενιζέλος

Ποια τα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ; Τι ποσοστό πήρε ο Βενιζέλος και πόσο τα λευκά;

Με λιγοστό ενδιαφέρον και κάποια μεμονωμένα θλιβερά περιστατικά ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ, το ποσοστό του Ευάγγελου Βενιζέλου ξεπέρασε το 90%.

Στις εκλογές ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν περίπου 200.000 άτομα. Κάμψη στην προσέλευση στις κάλπες παρατηρήθηκε από τις 4 το απόγευμα και μετά. Η Ιπποκράτους μιλούσε για 230.000 ψηφοφόρους, ήταν όμως πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Το νούμερο πάντως των ψηφισάντων ήταν πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τις εκτιμήσεις της προηγούμενης μέρας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν δημοσκόποι που συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και από αυτά που έχουν βγάλει ως αποτελέσματα κομματικά στελέχη που παρακολουθούν τη διαδικασία, το ποσοστό που παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις εκλογές ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε το 90%. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν μάλιστα λόγο για 94-96%.

Φαίνεται ότι η προσέλευση των τελευταίων ωρών, αφορούσε κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν πήγαν για να διαμαρτυρηθούν, αλλά για να ψηφίσουν το μοναδικό υποψήφιο για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε πώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τις θλιβερές εικόνες στις εκλογές ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.