Βενιζέλος: ποιους βουλευτές θέλει πίσω στο ΠΑΣΟΚ

Ποιους βουλευτές, οι οποίοι είχαν διαφοροποιηθεί και είχαν εκφράσει την αντίθεση τους στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, θέλει πίσω ο Ευάγγελος Βενιζέλος;

Στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν ανησυχούν μόνο για το πόσοι θα πάνε στις κάλπες την Κυριακή. Περιμένουν να δουν και το ποιοι θα είναι αυτοί οι βουλευτές. Τους ενδιαφέρει αν θα πάνε νέοι άνθρωποι, τους ενδιαφέρει και αν θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη που έχουν διαφοροποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι από αυτούς τους βουλευτές πάνε στις κάλπες, θα επιστρέψουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ γιατί θα αποδείξουν έτσι ότι θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα.

Στην κατηγορία αυτή που θέλει πίσω ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανήκουν οι βουλευτές: Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης, Μιλένα Αποστολάκη, Έκτωρας Νασιώκας, Χρίστος Βερελής, Γιώργος Λιάνης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Βάσω Παπανδρέου κα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συνεχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις μέχρι την Κυριακή, ώστε να πείσει όσο γίνεται περισσότερους να συμμετάσχουν. Σε ότι αφορά στον κίνδυνο προβοκάτσιας από την Ιπποκράτους επισημαίνουν πως η καλύτερη περιφρούρηση είναι η συμμετοχή.

Διαβάστε ποιοι 11 βουλευτές ΠΑΣΟΚ ‘συνομώτησαν’ κατά του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.