Eπίθεση Καρατζαφέρη κατά Βορίδη-Γεωργιάδη

Πως χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη στη συνεδρίαση του κόμματος;

«Πρόκειται για Ιούδες, Εφιαλτες και Βρούτους» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τους πρώην βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ Αδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη. Ο πρόεδρος του κόμματος φάνηκε πολύ εκνευρισμένος και στεναχωριμένος για αυτή την προδοσία που δέχτηκε το κόμμα του και ο ίδιος.

Δριμεία επίθεση κατά των διαγραφέντων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου για την εκλογή νέου γραμματέα για την Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Μάλιστα έκανε λόγο «Ιούδες, Εφιαλτες και Βρούτους», ενώ έστρεψε τα πυρά του και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον για «αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του».

Εκτός από τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, επέκρινε και τους Ευρωπαίους ηγέτες και ιδίως την Ανγκελα Μέρκελ για την πολιτική τους απέναντι στη χώρα μας, ενώ χαρακτήρισε «αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων» την κυβέρνηση που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα.

Ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι «απέναντι στο ψευτοδίλημα νεοφιλελευθερισμός ή κομμουνισμός, ο ΛΑΟΣ καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, που αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας του κόμματος». Εξέφρασε ακόμη έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά» είπε.

Διαβάστε γιατί ο Βορίδης κλείνει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ του Καρατζαφέρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.