Καρατζαφέρης: πόσο θα φτάσουν οι συντάξεις και οι μισθοί

Πόσα ευρώ θα είναι οι συντάξεις και οι μισθοί σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη;

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης πραγματοποιεί επίσκεψη στην Καλαμάτα κατά την διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και τον δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Νίκα. Μίλησε για τις συντάξεις, τους μισθούς αλλά και για τον Αντώνη Σαμαρά

Αρχικά, μιλώντας σε δημοσιογράφους επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ και αναφερόμενος στα αδιαπραγμάτευτα για το ΛΑΟΣ θέματα, όπως η ονομασία της ΠΓΔΜ, είπε ότι το 1993 ο Αντώνης Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη γι’ αυτό ακριβώς το θέμα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στη σελίδα 327 του μνημονίου, στην οποία, όπως είπε, οι συντάξεις και οι μισθοί παρομοιάζουν με αυτούς της νοτιοανατολικής Ευρώπης, δηλαδή θα φτάσουν, είπε, τα 200 έως 300 ευρώ.

Αναφέρθηκε ακόμη, στις περικοπές δαπανών που, όπως είπε, φτάνουν τα 11,5 δις ευρώ τον Ιούνιο και είπε ότι, «εγώ για 325 εκατομμύρια ευρώ αποχώρησα από την κυβέρνηση φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις περικοπές αυτές».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για το θέμα αυτών των περικοπών ανέφερε, «σπεύδουν να εξαπατήσουν το λαό και να κάνουν εκλογές πριν τον Ιούνιο, αυτή η απάτη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Καλώ τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να έρθουν σε τηλεοπτική αναμέτρηση και να αποκαλύψουν τις αλήθειες».

Για το δημόσιο χρέος επανέλαβε οτι πρέπει να δοθεί πενταετής περίοδος χάριτος και μετά να πληρώνουμε κατ’ έτος δόση ύψους 10 δις ευρώ για όλο το χρέος και με επιτόκιο 1% της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για να ορθοποδήσει η χώρα, και κάλεσε τους πολίτες να δυναμώσουν το ΛΑΟΣ στις εκλογές.

Διαβάστε πόσο μειώνονται μισθοί-συντάξεις μέσα στο 2012

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.