Ζαρίφη: γιατί έκανε τον Θέμο να κλάψει [video]

Πως η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε τον Θέμο Αναστασιάδη να κλάψει; Δείτε το βίντεο όπου δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μίλησε με αφορμή την ημίγυμνη φωτογράφηση της. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να εξομολογείται όλα τα ευτράπελα και τα τρελά που τη βρήκαν εκείνη τη μέρα, όπου εκείνη έκανε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και από κάτω στο Σύνταγμα είχαν συγκέντρωση η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Η Κατερίνα Ζρίφη αποκάλυψε επίσης στο Θέμο Αναστασιάδη με τον δικό της μοναδικό τρόπο τις της είπαν κάποιες κυρίες από την πορεία, αλλά και οι άνδρες των ΜΑΤ, όταν την είδαν βαμμένη με μαλλί κομμωτηρίου, να φοράει χακί παντελόνι και φουσκωτό μπουφάν. Επίσης, αποκάλυψε τη στιγμή της φωτογράφησης, όταν στεκόταν πλάτη στο ασανσέρ φορώντας μόνο κιλότα και σουτιέν, άνοιξε αυτό και βγήκαν από μέσα ξένοι ένοικοι του ξενοδοχείου.

Η περιγραφή της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν μοναδική με αποτέλεσμα ο Θέμος Αναστασιάδης να δακρύσει από τα γέλια. Μέχρι που έβγαλε τα γυαλιά και σκούπισε τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο όπου ο Θέμος Αναστασιάδης δακρύζει από τα γέλια με όσα εξομολογείται η Κατερίνα Ζαρίφη:

Δείτε τη σέξυ φωτογράφηση της Κατερίνας Ζαρίφη με εσώρουχα και διαβάστε ποιος γνωστός παρουσιαστής είπε «Ένας Πού… μας χρειάζεται!».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.