Μαρία Χούκλη: “γιατί μίλησα για τον καρκίνο”

Τι αποκάλυψε η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε; Ποιος ήταν ο φόβος της και δεν μιλούσε για τη σοβαρή ασθένεια, που την ταλαιπωρούσε;

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Μαρία Χούκλη σε συνέντευξή της, σε γνωστό περιοδικό μιλά για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, για το αν τσαλακώνεται κι απαντά στο ερώτημα αν θα μπορούσε να ζήσει με λιγότερα χρήματα.

Στη διαπίστωση της δημοσιογράφου, ότι φάνηκε θαρραλέα στην περιπέτεια της υγείας της, απάντησε: “Χρειάστηκαν πολλά χρόνια μέχρι να μιλήσω για τον καρκίνο. Αρχικά γιατί βρισκόμουν μέσα στο πρόβλημα, αργότερα, γιατί δεν ήθελα να νομίζουν ότι το “ρευστοποιώ”, ότι το “πουλάω”.

Όταν, όμως, είδα πως είναι μια επιδημία αυτή η ιστορία με τον καρκίνο και μου τηλεφωνούσαν γυναίκες από τα πιο απίθανα μέρη του κόσμου για να μου ζητήσουν συμβουλές, για να μου εκφράσουν το φόβο τους, τότε κατάλαβα πόσο κουράγιο παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν όταν έχουν μπροστά τους μια συγκεκριμένη περίπτωση, παρόμοια με την δική τους”, δήλωσε η Μαρία Χούκλη.

Θα ζούσε με λιγότερα χρήματα; ” Και με λιγότερα χρήματα θα ζούσα και σε μικρότερη πόλη, αρκεί να έβρισκα να κάνω κάτι που πραγματικά με γεμίζει”, απάντησε η Μαρία Χούκλη.

Φοβάται να τσαλακωθεί; “Όχι, καθόλου. Δεν θα έφτανα βέβαια μέχρι το “Dancing with the stars”, κατέληξε η Μαρία Χούκλη.

Διαβάστε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού Χρήστου Συριώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.