Ντέπυ Γκολεμά: κάρφωσε Στεφανίδου, Μενεγάκη, Κορομηλά

Τι δήλωσε η Ντέπυ Γκολεμά για την Τατιάνα Στεφανίδου, την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά;

Η Ντέπυ Γκολεμά μίλησε στον Χρήστο Φερεντίνο, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, και δεν άφησε σχεδόν κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο ασχολίαστο.

Για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης:
«Ένα συν και ένα πλην για όλες αυτού του είδους τις εκπομπές είναι πως είναι χρειαζούμενες εκπομπές, όταν ξεκουράζουν λίγο τον κόσμο, γιατί νομίζω πως αυτός είναι ο σκοπός τους. Είναι μη χρειαζούμενες όταν δεν πιάνουν τον παλμό της πραγματικότητας και είναι “τρεις λαλούν και δυο χορεύουν”. Πάντως, είμαι υπέρ του να διατηρηθούν αυτές οι εκπομπές».

Για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας της Σοφίας Βόσσου με το Star και την εκπομπή Μίλα:
«Διάβασα τη συνέντευξη της κυρίας Βόσσου με πολλή προσοχή χθες και κατάλαβα το αυτονόητο. Ασφαλώς δεν είναι εύκολη μια συνεργασία με την κυρία Στεφανίδου, ειδικά όταν η εκπομπή είναι αλαλούμ και τα νούμερα επίσης κινούν προς τον κατήφορο».

Για την ίδια την Τατιάνα Στεφανίδου:
«Η κυρία Στεφανίδου είναι δύσκολη σαν χαρακτήρας. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά έχει έναν πανικό όταν η εκπομπή δεν πάει καλά και ειδικά σε δύσκολους καιρούς. Εμένα δεν μου άρεσε ούτε η πρώτη περίπτωση, όπου πέντε άλλα ντ’ άλλα (κυρίες) που δεν έδεναν με τίποτα, δεν νομίζω πως υπήρχε καν έννοια και στόχος στην ύπαρξη αυτής της εκπομπής. Είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια, δεν μπορούμε να το αποδομήσουμε αυτό, όσο κι αν δεν μας αρέσει το στιλ των εκπομπών που κάνει. Φαντάζομαι πως και θα έχει πεισμώσει και πως θα ξέρει πώς να χειριστεί τα θέματα».

Για τη Ρούλα Κορομηλά:
«Για τη Ρούλα δεν έχω κάτι να σου πω, και καλό είναι να μη μιλάμε για τη Ρούλα πολύ, γιατί τσατίζεται»

Για την Ελένη Μενεγάκη:
«Χωρίς να έχει κάποια κακία αυτό που λέω, αυτό που κάνει η Ελένη Μενεγάκη σε δύο με τρία χρόνια θα πρέπει να τελειώσει. Φέτος παίζει μόνη της, κι εγώ άμα παίξω έτσι θα σκίσω. Αλλά, πέρα από αυτό, η Ελένη πραγματικά έχει το κοινό της και την εκπομπή της που είναι πια συνήθεια και το είχα πει πως είναι μια ζώνη που θα της πάει».

Διαβάστε ποια αποκάλεσε την Τατιάνα Στεφανίδου σιτεμένη και γιατί στα μαχαίρια Μενεγάκη- Κορομηλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.