O καιρός σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη: πρόγνωση καιρού 5,6 Μαρτίου

Ποια η πρόγνωση καιρού για τη Δεύτερα 5 Μαρτίου σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα; Θα χαλάσει ο καιρός τη Δευτέρα 5/3;

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα 5/3 είναι ότι θα έχει συννεφιά σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές αρχικά στα δυτικά, με σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα κεντρικά και νότια.

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 η πρόγνωση καιρού προβλέπει τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 7 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 6 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς έως μέτριοι νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς από το μεσημέρι και μετά τοπικά στο Κρητικό. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι τη Δευτέρα 5/3.

Η πρόγνωση καιρού στις 5/3 προβλέπει επίσης αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα 5/3 και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.