Ποιοι βουλευτές της ΝΔ στο κόμμα του Καμμένου

Ποιοι βουλευτές της ΝΔ θα ενταχθούν στο κόμμα του Πάνου Καμμένου; Πότε αναμένονται οι εξελίξεις, που αντιμετωπίζονται με καχυποψία από τη ΝΔ;

Περίπου 10 ανεξάρτητοι «γαλάζιοι» βουλευτές αναμένεται να ανακοινώσουν την προσχώρηση τους στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Στόχος τους είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας η οποία, όσο η βουλή θα μείνει ανοιχτή μέχρι να προκηρυχθούν επίσημα οι εκλογές, να προλάβουν να δείξουν στην κοινή γνώμη τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Τα τελευταία 24ωρα οι διαβουλεύσεις εντείνονται και στην βουλή αναμένεται να συναντηθούν, οι βουλευτές ΝΔ για να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις οι Κώστας Μαρκόπουλος, Παύλος Μελάς, Δημήτρης Σταμάτης, Μιχάλης Γιαννάκης, Σπύρος Γαληνός και η Τσαμπίκα Ιατρίδου. Στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», του Πάνου Καμμένου αναμένεται να ενταχθεί και ο Χρήστος Ζώης.

Ο βουλευτής ΝΔ Λαρίσης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη του πατριδα και συνομιλεί με τους ψηφοφόρους του. «Ότι μου πει ο λαός της Λάρισας» απαντά στο ερώτημα τι σκοπεύει να κάνει. «Τις οριστικές μου αποφάσεις θα τις έχω ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας» είπε ο Χρήστος Ζώης.

Από την πρώτη στιγμή τον Πάνο Καμμένο ακολούθησε η βουλευτής ΝΔ Έλενα Κουντουρά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η Ελίζα Βόζεμπεργκ η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αμφιταλαντεύεται για το αν θα προσχωρήσει στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου. Την ίδια στάση έχουν μέχρι στιγμής και η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Διαβάστε ποιος ολυμπιονίκης προσχώρησε στο κόμμα του Καμμένου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.