Ραγδαίες εξελίξεις: παρουσιαστής σε κύκλωμα ναρκωτικών

Ποιες είναι οι ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή και την υπόθεση ναρκωτικών; Δείτε το βίντεο για το κύκλωμα ναρκωτικών.

​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει προμηθευτεί δυο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αθήνα.

Πλέον, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, μιας και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το απόσπασμα της κατάθεσης του αστυνομικού που εμπλέκει τον παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός αστέρας αγόρασε ναρκωτικά:

«Την 15/01/2012 και ώρα 18:30, πούλησε στην περιοχή του Αιγάλεω στον παρουσιαστή (ο αστυνομικός που τον κατηγορεί), ποσότητα ουσιών με την κωδική ονομασία “δυο εισιτήρια”, προφανώς 2 γραμμάρια ουσιών, αντί άγνωστων ανταλλαγμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κατηγορητήριο.”

Μετά και από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας θ΄απαγγείλει κατηγορίες στον παρουσιαστή, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Το σοκ πάντως είναι μεγάλο, καθώς ο εν λόγω παρουσιαστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, και οικογενειάρχης, ενώ ποτέ έως τώρα δεν είχε δώσει δικαίωμα.

Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες για την υπόθεση του παρουσιαστή και το κύκλωμα ναρκωτικών:

Διαβάστε πασίγνωστος παρουσιαστής σε κύκλωμα ναρκωτικών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.