Πρόγνωση καιρού 29-30 Μαρτίου: αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις

Τι προβλέπει το δελτίο πρόγνωσης καιρού και που θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές; Τι καιρό θα κάνει τις 29-30 Μαρτίου;

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού, αίθριος καιρός θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Πέμπτη 29 Μαρτίου και μόνο το απόγευμα στην Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά πιθανώς να βρέξει πρόσκαιρα.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα ανέμους μεταβλητούς 3 και βαθμιαία νοτιοδυτικούς 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 7 και 21 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με ανέμους μεταβλητούς 3-4 μποφόρ και θερμοκρασίες μεταξύ 9 και 21 βαθμών Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα θαλάσσια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 3 και 23 βαθμών Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το απόγευμα πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 7 και 21 βαθμών Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα νότια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 3 και 23 βαθμών Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός θα επικρατήσει σε Κυκλάδες και Κρήτη με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 10 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 10 και 20 βαθμών Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου όπως αναφέρει το δελτίο πρόγνωσης καιρού αναμένονται νεφώσεις σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία και ανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα, οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ στα υπόλοιπα αναπτύσσονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι 4-6 μποφόρ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.