Καιρός 30,31 Μαρτίου-1 Απριλίου: αναλυτική πρόγνωση καιρού

Τι προβλέπει το δελτίο πρόγνωσης καιρού και που θα υπάρξουν νεφώσεις; Τι καιρό θα κάνει τις 30,31 Μαρτίου1 Απριλίου;

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού, την Παρασκευή 30 Μαρτίου θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο θα είναι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και το Σαββατοκύριακο. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες, όπου ενδέχεται να σημειωθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος ,το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα θαλάσσια τοπικά 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Το απόγευμα πιθανώς να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στη Θεσσαλία τις απογευματινές οπότε είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στις βορειότερες περιοχές όπου από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ωστόσο από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα βρέξει στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς της Δυτικής Μακεδονία και τη Θεσσαλία . Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 1 Απριλίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.