Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο: ταινία, trailer, download

Τι υπόθεση έχει η ταινία τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο.

Η ταινία τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο είναι μια κοινωνική, γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία σκηνοθεσία του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν με τους: Ζαν-Πιερ Νταρουσέν, Αριάν Ασκαρίντ, Ζεράρ Μεϊλάν.

Ποια η υπόθεση της ταινίας τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο:

Παρόλο που έχασε τη δουλειά του, ο Μισέλ ζει ευτυχισμένος με την Μαρί-Κλερ. Αγαπιούνται πάνω από τριάντα χρόνια … Τα παιδιά και τα εγγόνια τους δίνουν χαρά. Έχουν πολλούς στενούς φίλους και είναι περήφανοι για την ενότητά τους και τους πολιτικούς αγώνες. Η συνείδησή τους είναι τόσο καθαρή όσο ο σκοπός της ζωής τους. Αυτή η ευτυχία θα συντριβεί από δύο νεαρούς άνδρες, οπλισμένους και μασκοφόρους, οι οποίοι αφού τους χτυπούν και τους δένουν αρπάζουν τις βέρες τους και τις πιστωτικές κάρτες τους. Το σοκ θα είναι ακόμη πιο μεγάλο όταν ανακαλύψουν ότι παρούσα βίαιη επίθεση οργανώθηκε από έναν νέο εργαζόμενο που απολύθηκε την ίδια στιγμή, όπως ο Μισέλ, έναν δικό τους άνθρωπο…

Σημείωση: Η ταινία τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο δεν έχει καμιά σχέση με το ομώνυμο μυθιστόρημα του Έρνεστ Χεμινγουέι, αλλά βασίζεται στο ποίημα του Βίκτωρα Ουγκώ Les Pauvres Gens (Καλοί που είν΄οι φτωχοί).

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο από τον Χρήστο Μήτση:

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ, ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΚΑΛ ΝΤΑΝΕΛ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡ ΟΥΓΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΣΕΓΕΖΟ ΡΟΜΠΕΡ ΓΚΕΝΤΙΓΚΙΑΝ, ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΚΕΝ ΛΟΟΥΤΣ, ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ. ΑΠΛΟ ΣΙΝΕΜΑ “ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”, ΓΝΗΣΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΥΦΕΡΟΤΕΡΗ ΜΙΝΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία The Hunger Games-Αγώνες Πείνας και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!