Πάσχα στη ΓΑΔΑ ο Τσοχατζόπουλος: τι έφαγε στα κρατητήρια

Πως περνά το Πάσχα του ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη ΓΑΔΑ; Τι έφαγε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ;

Aπό το γαμίλιο γεύμα του Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στο Four Seasons Hotel George V Paris στο μενού της λέσχης των αστυνομικών στην ΓΑΔΑ.

Σε χώρο που κρατούνται ανήλικοι κρατείται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έφαγε φαγητό από την αστυνομική λέσχη της ΓΑΔΑ.

Όπου το μενού από το οποίο έφαγε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε νηστίσιμα πιάτα όπως μπριάμ, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και γίγαντες.

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε από τον ανακριτή ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Μέχρι την απολογία του, ο πρώην υπουργός θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Για την ίδια υπόθεση εκδόθηκαν άλλα τέσσερα εντάλματα σύλληψης και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν συλληφθεί δύο.

Η έρευνα για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου ξεκίνησε το 2010, με αφορμή δημοσιεύματα για την υπόθεση της αγοράς του ακινήτου επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου και αφορούσε στη νομιμότητα της αγοραπωλησίας και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων με ερευνώμενα αδικήματα τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, καθώς και φορολογικές παραβάσεις.

Στο πλαίσιο της έρευνας ο πρώην υπουργός κλήθηκε ενώπιον των Εισαγγελέων με την ιδιότητα του υπόπτου τον Οκτώβριο του 2011. Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης ο φάκελος διαβιβάστηκε στον ειδικό ανακριτή κ. Μάλλη ο οποίος σε συνεννόηση με την Εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψη του Άκη Τσοχατσόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.