Άναψε με: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία Άναψε με; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας Άναψε με.

Η ταινία Άναψε με είναι μια νορβηγική ταινία όπου η ντοκιμαντερίστρια Jannicke Systad Jacobsen γράφει και σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία μυθοπλασίας, με βάση το ομώνυμο μυθιστόρημα της Νορβηγίδας Olaug Nilssen. Βραβευμένο σε Tribeca και Ρώμη, το «Turn Me On, Godamnit» παρακολουθεί την σεξουαλική αφύπνιση Alma η οποία παραπαίει ανάμεσα στη βαρετή πραγματικότητα της μικρής της πόλης και ερωτικές φαντασιώσεις με το ωραιότερο αγόρι του σχολείου.

Στην ταινία Άναψε με παίζουν οι ηθοποιοί: Έλεν Μπέργκσολμ, Μαλίν Μπιόρχοβντε, Ενριέτε Στέενστρουπ.

Ποια η υπόθεση της ταινίας Άναψε με;

Η Alma είναι δεκαπέντε χρόνων και ζει σε μια ασήμαντη κωμόπολη, χαμένη στα φιόρδ της Νορβηγίας. Είναι ερωτευμένη με τον Artur, τον ωραίο του σχολείου και το μόνο που θέλει, είναι να κάνει σεξ, σεξ, σεξ. Περνάει ώρες τηλεφωνώντας σε ροζ γραμμές, φέροντας τη μητέρα της σε απελπισία. Κυρίως όμως χάνεται σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, που πολλές φορές δυσκολεύεται να διαχωρίσει από την πραγματικότητα. Όταν μια συνάντηση με τον Arturκ αταλήγει σε παρεξήγηση, η Alma θα γίνει ο περίγελος του σχολείου της και οι φίλες της θα την εγκαταλείψουν.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Άναψε με:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Άναψε με:

ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΟΜΕΝΤΙ. ΠΙΚΡΟ ΟΣΟ ΚΙ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΒΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΕΣ, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία Battleship και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!