Χρήστος Φερεντίνος: Πώς τον διέσυραν για ναρκωτικά-κοκαΐνη

Τι έγραψε ο Ματθαίος Γιαννούλης για τον Χρήστο Φερεντίνο, ναρκωτικά-κοκαΐνη και κατηγορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Γιατί κατέβασε την ανάρτηση;

Μετά τις αποκαλύψεις για σκάνδαλα με ναρκωτικά-κοκαίνη στη Μύκονο που εμπλέκουν και γνωστό υπουργό, χαμός έγινε με μήνυμα που ανέβασε ο Ματθαίος Γιαννούλης για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη φερόμενη εμπλοκή του σε εμπόριο ναρκωτικών και κοκαΐνης.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης άφησε να εννοηθεί στο facebook εμπλοκή του Χρήστου Φερεντίνου με ναρκωτικά και κοκαΐνη και αμέσως έγινε χαμός.

Το post του, που δεν το δημοσιεύουμε γιατί περιέχει ισχυρισμούς που δεν τεκμηριώνονται, συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και πλέον το έχει διαβάσει όλη η Ελλάδα. Όμως η ιντερνετική ζωή του post δεν διήρκεσε πολύ.

Διαβάστε τι έγραψε για το post του Ματθαίου Γιαννούλη για Φερεντίνο-ναρκωτικά το γνωστό blog taxalia:

“Το κακό είναι ότι ο Ματθαίος Γιαννούλης βρίσκει φανατικούς οπαδούς -είναι τα σημεία των καιρών- ενώ λέει παραληρηματικές ανοησίες, όπως “τον πιάσανε για εμπόριο κοκαϊνης (ενώ δεν συνελήφθη καν και ούτε κατηγορείται για εμπόριο, δεν κατηγορείται καν!)” και “από αυτή την κοκαϊνη παίρνουν και παιδιά” (άλμα λογικής για να δραματοποιήσει την υπόθεση) και “τα λεφτά που πλήρωσες Κυριακού για να μην αποκαλυφθεί να τα βάλεις στον κώλο σου” (εκτός από τη χυδαιότητα, κατηγορεί τον καναλάρχη -χωρίς αποδείξεις φυσικά- ότι πλήρωσε λεφτά για να μην αποκαλυφθεί).

Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος όμως αντιλαμβάνεται ότι οι “αποκαλυπτικοί” δημοσιογράφοι είναι χιλιάδες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν όλοι και προφανώς, αν υπήχε καπνός, δηλαδή εμπόριο και όχι χρήση, δεν θα περίμεναν να.. πληρωθούν από τον Κυριακού.

Φυσικά και θα πουλούσαν το πιασάρικο θέμα. Την πιθανότητα να σεβάστηκαν τον Χρήστο Φερεντίνο και να μη θέλησαν να τον κατακρεουργήσουν, δεν τη σκέφτηκε ο τραγουδιστής;

Βεβαίως, ο Ματθαίος Γιαννούλης έχει ένα ελαφρυντικό: Στις 22 Απριλίου του 2008, συνελήφθη για κατοχή κοκαϊνης και ο ίδιος.

Είχαν συλληφθεί στη Νάξο, επειδή κάποιος του έστελνε με το καράβι κοκαϊνη σε δέματα (η ποσότητα για την οποία συνελήφθησαν ήταν 7,8 γραμμάρια και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε αγορά, κατοχή και προσπάθεια αποστολής ναρκωτικών. Κακουργηματικού βαθμού.)

Τότε ο τύπος και η τηλεόραση δεν έδειξαν την ίδια αβρότητα με αυτή που δείχνουν (ορθότατα) με τον Χρήστο Φερεντίνο. Όμως δεν φταίει ο Φερεντίνος για αυτό!

Το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όμως που αναδεικνύεται και θέλουμε να τονίσουμε, είναι τα επιδοκιμαστικά σχόλια, που λαμβάνει η σχετική ανάρτηση και δείχνει την τεράστια ανάγκη που έχει ο κόσμος να δεί να καταρρέει ένας “επώνυμος”. Γράφουν στον Γιαννούλη “μπράβο μεγάλε είσαι παλικάρι, πέσ΄τα” και λοιπά. Πού ακριβώς είναι η γενναιότητα και η παλικαριά;

Ο Γιαννούλης, δεν ξέρει καταρχήν επιβεβαιωμένα ότι ο παρουσιαστής με τα ναρκωτικά είναι ο Χρήστος Φερεντίνος! Κάτι άκουσε, κάτι διάβασε, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει, να αποκαλύπτει με ευκολία το όνομα. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν χρήστης κοκαϊνης, δικάστηκε και ένοχος, ένοχον ου ποιεί.

Εμπλέκει -χωρίς ασφαλώς να γνωρίζει- τον παρουσιαστή με παιδιά που πήραν “αυτή την κοκαϊνη”, λες και είναι υπέυθυνος ο Φερεντίνος για αυτό. Λέει προφανείς ανοησίες για τον Κυριακού, που δεν αντέχουν στη λογική και το κυριότερο, κατηγορεί τον “επώνυμο” παρουσιαστή, λες και είναι εισαγγελές για εμπόριο ναρκωτικών, κατηγορία που είναι βαρύτατη και δεν έχει σχέση με τη χρήση.

Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες για το φιλοθεάμον κοινό, που θέλει να βλέπει αίμα και σπέρμα στην αρένα. Που λέει “τι μας λες ρε μεγάλε για δικονομικά δικαιώματα και τεκμήρια αθωότητας και μαλακίες, εμείς θέλουμε να ξεσκίσουμε τον επώνυμο. Ένοχος! Άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν”.

Ηδονίζεται να βλέπει να κατακρεουργούνται υπολήψεις και επιδοκιμάζει τον ψευτοπαλικαρισμό του Γιαννούλη. Άσχημη εξέλιξη για την κοινωνία μας, που ψάχνει προορισμό. Τον οποίο δεν θα βρεί με τέτοια παραληρήματα.”

Το εγχείρημα όμως του Ματθαίου Γιαννούλη κράτησε λίγες μόνο ώρες. Ο τραγουδιστής το σκέφτηκε καλύτερα και απέσυρε από τη σελίδα του στο facebook την ανάρτηση για Φερεντίνο-ναρκωτικά, η οποία μπορεί να τον οδηγούσε σε βαριά καταδίκη.

Το να αποκαλείς κάποιον για τον οποίο δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη “έμπορο ναρκωτικών”, με μόνο στοιχείο κάποια υπονοούμενα στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να γίνεται ελαφρά τη καρδία.

Φυσικά, ο “λαός” θέλει αίμα και ξέσκισμα των επώνυμων και αδιαφορεί πλήρως για τα δικαιώματα του συνανθρώπου του.

Αυτά είναι λεπτομέρειες για την αρένα, που δίνει συγχαρητήρια στον Γιαννούλη για την “αποκάλυψη” όταν δεν είναι τεκμηριωμένη και στηρίζεται σε φήμες και ραδιοαρβύλες, ενώ τον επιδοκιμάζουν μανάδες (!) λέγοντάς του “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΘΑΙΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ…… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ”

Έχουμε σαλτάρει τελείως, ανθρωποφαγία χωρίς λογική.

Διαβάστε το προφίλ της γνωστής… αλανιάρας πρώην εστεμμένης-μοντέλου με κοκαΐνη στη Μύκονο και τι απάντησε ο Ματθαίος Γιαννούλης για Φερεντίνο, ναρκωτικά στην ανάρτηση που ανέβασε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.

11 Σχόλια

  1. καπνος χωρις φωτια δεν γινεται…για να λεει κατι ξερει.της ιδιας συνομοταξιας ειναι

  2. Γιατί δεν αναφέρεται ποιός γράφει αυτό το κείμενο; Μαζευτήκατε όλα τα σαυράκια της τηλεόρασης να υποστηρίξετε τον Φερεντίνο , που δεν είναι και ο μοναδικός που κάνει τις βρωμιές σας. Είπε κάποιος την αλήθεια και αμέσως να γράψετε ολόκληρο κατεβατό για τις τυχόν αναρτησίες που λέει ο Γιαννούλης. Είστε για τα σκουπίδια.

  3. ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΟΙ,ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ,Η ΗΡΩΙΝΗ,Η ΚΟΚΚΑΕΙΝΗ,Η ΒΑΛΑΙΡΕΙΑΝΝΑ,Η ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ,ΟΙ ΧΑΣΙΝΤΕΙΕΣ,ΤΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΑ,ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ,Η ΜΑΡΕΙΧΟΥΑΝΝΑ,Η ΚΑΝΝΑΣΤΟΥΤΡΡΑ,ΤΡΟ ΜΟΥΧΑΝΤΡΙΛΕΙΟ,Η ΚΟΚΤΑΣΕΙΝΗ,ΟΙ ΚΟΚΤΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΖΟΥΘΡΑΚΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΖΟΥΦΡΑΚΛΑΜΠΑΝΤΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΒΟΥΛΤΑΣΕΙΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΦΡΟΥΚΤΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΤΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΖΟΥΘΡΟΥΚΤΡΑΝΤΕΙΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΒΟΥΛΤΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΓΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΖΟΥΘΡΟΥΚΤΡΑΝΤΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΦΤΡΟΥΘΡΟΣΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΞΣΤΑΣΗΣ,Η ΜΟΥΘΡΕΙΚΑΝΕΣ,ΟΙ ΒΟΥΘΡΕΙΚΑΝΕΣ,ΤΑ ΖΟΥΡΑΙΣΤΟΣΚΑΣΝΤΑ ,ΟΙ ΖΟΥΡΑΙΣΚΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙΘ ΖΟΥΘΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΖΟΥΧΡΑΣΤΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΠΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΥΖΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΣΤΡΟΥΧΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΛΟΥΦΡΑΣΤΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΔΕΙΝΤΡΟΣΥΛΒΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΣΤΡΟΥΚΡΑΝΤΕΙΣΑΦΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΠΡΑΣΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΘΡΟΥΦΡΑΝΤΕΙΕΣ,Η ΕΞΣΤΑΣΗ,Η ΜΕΘΑΔΟΝΗΕΣ ,ΟΙ ΒΟΥΛΤΑΣΕΙΚΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΑΣΑΙΠΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΒΟΥΛΤΡΟΘΥΚΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΦΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΘΡΟΥΦΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΣΑΝΤΕΙΞΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΤΦΡΟΥΚΤΡΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΓΓΟΥΦΡΟΥΚΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΕΞΥΩΩΣΤΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΧΟΥΣΟΥΘΡΩΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΚΑΚΤΟΣΑΝΤΟΒΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΣΑΝΤΟΥΚΑΝΤΕΙΕΣ ,ΟΙ ΒΟΥΘΡΟΥΚΑΝΤΕΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΥΦΡΟΥΞΑΝΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΦΡΟΥΚΑΝΤΟΥΣΑΝΤΕΙΕΣ.TA THLΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 210.72.20.4.27.,210.72.34.567.678 ,6.93.2.34.60.12,210.65.33.786,210.62.000.61,6.93.2.34.60.12

  4. Τότε γιατί ο Φερεντίνος έχει να βγει στην τηλεόραση περίπου ένα χρόνο τώρα;! Και ο Ματθαίος είχε συνελήφθει όπως πολύ καλά γνωρίζουμε για κατοχή κοκαϊνης αλλά ο Φερεντίνος γιατί έχει να φανεί δημοσίως έναν χρόνο τώρα, και ξαφνικά βγήκε ένα σκάνδαλο για το οποίο κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια;

  5. Συνήθως η τιμητές της βρωμιάς είναι και οι βρωμερότεροι…

  6. Το κατα ποσο ο Χρηστος Φερεντινος δεν διακινουσε ναρκωτικα αυτο το ξερει μονο ο ιδιος και αν εχει θαρρος θα το πει… τωρα οσ’αναφορα το αν επικροτειται η κινηση του Γιαννουλη η οχι…. μια απλη ερωτηση. ειναι το ιδιο να εχεις να ενα ρολοι και να το πουλησεις για να βγαλεις καποια εξοδα και ιδιο να τα πουλας με το κιλο στην μαυρη αγορα;;; Και ο κυριος Γιαννουλης ενημερωσε το προφιλ του και δινει σαφης διευκρινησεις…. περιμενω το επομενο σας αρθρο 😉

  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ “ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ”.ΟΙ ΠΡΟΒΕΛΒΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ‘Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΕΙΤΑΙ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines