Χρήστος Φερεντίνος: τον διέσυραν για ναρκωτικά-κοκαΐνη

Τι έγραψε ο Ματθαίος Γιαννούλης για τον Χρήστο Φερεντίνο, νακρωτικά-κοκαΐνη και κατηγορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα; Γιατί κατέβασε την ανάρτηση;

Μετά τις αποκαλύψεις για σκάνδαλα με ναρκωτικά-κοκαίνη στη Μύκονο που εμπλέκουν και γνωστό υπουργό, χαμός έγινε με μήνυμα που ανέβασε ο Ματθαίος Γιαννούλης για τον Χρήστο Φερεντίνο και τη φερόμενη εμπλοκή του σε εμπόριο ναρκωτικών και κοκαΐνης.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης άφησε να εννοηθεί στο facebook εμπλοκή του Χρήστου Φερεντίνου με ναρκωτικά και κοκαΐνη και αμέσως έγινε χαμός. Το post του, που δεν το δημοσιεύουμε γιατί περιέχει ισχυρισμούς που δεν τεκμηριώνονται, συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και πλέον το έχει διαβάσει όλη η Ελλάδα. Όμως η ιντερνετική ζωή του post δεν διήρκεσε πολύ.

Διαβάστε τι έγραψε για το post του Ματθαίου Γιαννούλη για Φερεντίνο-ναρκωτικά το γνωστό blog taxalia:

«Το κακό είναι ότι ο Ματθαίος Γιαννούλης βρίσκει φανατικούς οπαδούς -είναι τα σημεία των καιρών- ενώ λέει παραληρηματικές ανοησίες, όπως «τον πιάσανε για εμπόριο κοκαϊνης (ενώ δεν συνελήφθη καν και ούτε κατηγορείται για εμπόριο, δεν κατηγορείται καν!)» και «από αυτή την κοκαϊνη παίρνουν και παιδιά» (άλμα λογικής για να δραματοποιήσει την υπόθεση) και «τα λεφτά που πλήρωσες Κυριακού για να μην αποκαλυφθεί να τα βάλεις στον κώλο σου» (εκτός από τη χυδαιότητα, κατηγορεί τον καναλάρχη -χωρίς αποδείξεις φυσικά- ότι πλήρωσε λεφτά για να μην αποκαλυφθεί). Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος όμως αντιλαμβάνεται ότι οι «αποκαλυπτικοί» δημοσιογράφοι είναι χιλιάδες και φυσικά δεν θα μπορούσαν να πληρωθούν όλοι και προφανώς, αν υπήχε καπνός, δηλαδή εμπόριο και όχι χρήση, δεν θα περίμεναν να.. πληρωθούν από τον Κυριακού. Φυσικά και θα πουλούσαν το πιασάρικο θέμα. Την πιθανότητα να σεβάστηκαν τον Χρήστο Φερεντίνο και να μη θέλησαν να τον κατακρεουργήσουν, δεν τη σκέφτηκε ο τραγουδιστής;

Βεβαίως, ο Ματθαίος Γιαννούλης έχει ένα ελαφρυντικό: Στις 22 Απριλίου του 2008, συνελήφθη για κατοχή κοκαϊνης και ο ίδιος. Είχαν συλληφθεί στη Νάξο, επειδή κάποιος του έστελνε με το καράβι κοκαϊνη σε δέματα (η ποσότητα για την οποία συνελήφθησαν ήταν 7,8 γραμμάρια και ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ηθική αυτουργία σε αγορά, κατοχή και προσπάθεια αποστολής ναρκωτικών. Κακουργηματικού βαθμού.) Τότε ο τύπος και η τηλεόραση δεν έδειξαν την ίδια αβρότητα με αυτή που δείχνουν (ορθότατα) με τον Χρήστο Φερεντίνο. Όμως δεν φταίει ο Φερεντίνος για αυτό!

Το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όμως που αναδεικνύεται και θέλουμε να τονίσουμε, είναι τα επιδοκιμαστικά σχόλια, που λαμβάνει η σχετική ανάρτηση και δείχνει την τεράστια ανάγκη που έχει ο κόσμος να δεί να καταρρέει ένας «επώνυμος». Γράφουν στον Γιαννούλη «μπράβο μεγάλε είσαι παλικάρι, πέσ΄τα» και λοιπά. Πού ακριβώς είναι η γενναιότητα και η παλικαριά;

Ο Γιαννούλης, δεν ξέρει καταρχήν επιβεβαιωμένα ότι ο παρουσιαστής με τα ναρκωτικά είναι ο Χρήστος Φερεντίνος! Κάτι άκουσε, κάτι διάβασε, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει, να αποκαλύπτει με ευκολία το όνομα. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ήταν χρήστης κοκαϊνης, δικάστηκε και ένοχος, ένοχον ου ποιεί. Εμπλέκει -χωρίς ασφαλώς να γνωρίζει- τον παρουσιαστή με παιδιά που πήραν «αυτή την κοκαϊνη», λες και είναι υπέυθυνος ο Φερεντίνος για αυτό. Λέει προφανείς ανοησίες για τον Κυριακού, που δεν αντέχουν στη λογική και το κυριότερο, κατηγορεί τον «επώνυμο» παρουσιαστή, λες και είναι εισαγγελές για εμπόριο ναρκωτικών, κατηγορία που είναι βαρύτατη και δεν έχει σχέση με τη χρήση.

Αλλά όλα αυτά είναι λεπτομέρειες για το φιλοθεάμον κοινό, που θέλει να βλέπει αίμα και σπέρμα στην αρένα. Που λέει «τι μας λες ρε μεγάλε για δικονομικά δικαιώματα και τεκμήρια αθωότητας και μαλακίες, εμείς θέλουμε να ξεσκίσουμε τον επώνυμο. Ένοχος! Άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν» . Ηδονίζεται να βλέπει να κατακρεουργούνται υπολήψεις και επιδοκιμάζει τον ψευτοπαλικαρισμό του Γιαννούλη. Άσχημη εξέλιξη για την κοινωνία μας, που ψάχνει προορισμό. Τον οποίο δεν θα βρεί με τέτοια παραληρήματα.»

Το εγχείρημα όμως του Ματθαίου Γιαννούλη κράτησε λίγες μόνο ώρες. Ο τραγουδιστής το σκέφτηκε καλύτερα και απέσυρε από τη σελίδα του στο facebook την ανάρτηση για Φερεντίνο-ναρκωτικά, η οποία μπορεί να τον οδηγούσε σε βαριά καταδίκη. Το να αποκαλείς κάποιον για τον οποίο δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη «έμπορο ναρκωτικών», με μόνο στοιχείο κάποια υπονοούμενα στο διαδίκτυο, δεν μπορεί να γίνεται ελαφρά τη καρδία.

Φυσικά, ο «λαός» θέλει αίμα και ξέσκισμα των επώνυμων και αδιαφορεί πλήρως για τα δικαιώματα του συνανθρώπου του. Αυτά είναι λεπτομέρειες για την αρένα, που δίνει συγχαρητήρια στον Γιαννούλη για την «αποκάλυψη» όταν δεν είναι τεκμηριωμένη και στηρίζεται σε φήμες και ραδιοαρβύλες, ενώ τον επιδοκιμάζουν μανάδες (!) λέγοντάς του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΘΑΙΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ…… ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ»

Έχουμε σαλτάρει τελείως, ανθρωποφαγία χωρίς λογική.

Διαβάστε το προφίλ της γνωστής… αλανιάρας πρώην εστεμμένης-μοντέλου με κοκαΐνη στη Μύκονο και τι απάντησε ο Ματθαίος Γιαννούλης για Φερεντίνο, ναρκωτικά στην ανάρτηση που ανέβασε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr