Χρήστος Φερεντίνος: γιατί κόβεται από τον ΑΝΤ1

Γιατί ο ΑΝΤ1 μελετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναλαμβάνουν το πρωινό του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος θεωρεί ιδανικό τηλεοπτικό ζευγάρι τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου και πιστεύει ότι το δίδυμο αυτό μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Μαρία Μπεκατώρου πάλι λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα σενάρια αυτά. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοια πρόταση, ούτε τέτοια πληροφόρηση. Όχι δεν ισχύει. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή με τον Γρηγόρη, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση. Δεν έχω καμία πρόταση, ούτε με έχουν προσεγγίσει γι’ αυτό το λόγο», είπε η παρουσιάστρια.

Γεγονός είναι πάντως οτι ο ΑΝΤ1 θεωρεί πώς ο Χρήστος Φερεντίνος δεν φέρνει αρκετά ψηλές τηλεθεάσεις και δεν έχει καταφέρει να δέσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να θεωρεί πως τελικά το προφίλ του Χρήστου Φερεντίνου δεν συνάδει με το μέσο προφίλ των τηλεθεατών της πρωινής ζώνης. Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες μετρήσεις τηλεθέασης, στελέχη του ΑΝΤ1 λένε πως ο παρουσιαστής εμφανίζεται συχνα υπερβολικά ενεργητικός, κάτι που ξενίζει το πρωινό τηλεοπτικό κοινό που θέλει χαλαρότητα και ψυχαγωγία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Χρήστου Φερεντίνου στην εκπομπή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

3 Σχόλια

  1. Μπορούμε , να γίνουμε πιό ουσιαστικοί και να μην βλέουμε βλακείες κάθε πρωί??Μπορούμε να μην φορτωνόμαστε με πρόσθετο άγχος και να μην επαλαμβάνουμε τα ίδια καταθληπτικά νέα που ακούμε απο το πρωί μέχρι το βράδυ , τρία χρόνια τώρα , λές και έχουμε “καταθληπτική κατοχή “??Δεν μπορεί επι τέλους ένα κανάλι να μην ασχολείται με ζώδια, κουτσομπολιά και σαχλαμάρεςκαι να ανεβάσει το επίπεδο με σωστές και καλές ειδήσεις που προσφέρουν αισιοδοξία και ευχάριστο ξεκίνημα στον κόσμο??Να δίνει προτάσεις , σκέψεις απόψεις, για σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό και εν πάσει περιπτώσει με περιεχόμενο που προάγει και αναβαθμίζει τον θεατή και δεν αποβλακώνει και γελοιοποιεί το επίπεδο του λαού??? Μπορούμε να βλέπουμε σίριαλ σωστού κοινωνικού προσανατολισμού και όχι ίντριγκες και μεθοδεύσεις τύπου “Η ζωή της άλλης ” που είχε λέει τηλεθέαση γιατί εδειχνε μεθόδους εξώντωσης ξια κοινωνική ανέλιξη . Ωραίο δίδαγμα !!!Το ΕΣΡ τι έκανε ?? Μετά λέμε από που προκύπτουν πρωτοφανή κοινωνικά φαινόμενα , όταν προβάλουμε αρρωστημένα σενάρια !!! Λοιπόν ας σοβαρευτούμε ας κόψουμε το πολύ life style και την προβολή διασήμων “μά πολύ ασήμων” γιατί η σκοπιμότητα της τηλεθέασης συνέβαλε και συμβάλει και αυτή σε αυτό το αρρωστημένο τοπίο της κοινωνίας της αδιάφορης και μπλαζέ . Το galileo , για παράδειγμα είναι σωστό και προσφέρει !!!.Ανάπτυξη θεμάτων υγείας. Ανοικτή διαλεκτική εκπομπή για προτάσεις ουσίας σχετικές με την βελτίωση λειτοτργίών του κράτους που θα κάνει την ζωή μας πιό εύκολη , τους δημόσιους λειτουργούς πιό υπεύθυνους και γενικά τον πολίτη πιό ειλικρινή και τίμιο προς τις συναλλαγές και συμπεριφορές του , για να αναβαθμισθεί το κοινωνικό επίπεδο και να βελτιώσει “κακώς κείμενα ” . Ετσι θα γίνει ενδιαφέρον το κανάλι και θα βελτιώσει την τηλεθέαση . Θέλει όμως λίγο χρόνο .

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines