Παπαβασιλείου: τι απάντησε στις φήμες για Μες στην καλή χαρά

Τι απαντά η Έλενα Παπαβασιλείου στη φημολογία για την απομάκρυνσή της από το Μες την καλή χαρά; Ποια τα σχέδια της για την νέα σεζόν;

Εδώ και μερες έχει ξεκινήσει μια φημολογία σχετικά με την απομάκρυνση της Έλενας Παπαβασιλείου από το «Μες στην καλή χαρά».

Η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» είναι από τις επικρατέστερες εκπομπές του ALPHA ώστε να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Η Ναταλία Γερμανού αυτές τις ημέρες θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του σταθμού, ούτως ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να καταλήξουν στο θέμα της εκπομπής. Λεπτομέρειες για τα πρόσωπα και τα οικονομικά στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμα, πολύ απλά γιατί ούτε το κανάλι, αλλά ούτε και η Ναταλία Γερμανού έχουν μιλήσει για κάτι σχετικό.

Επομένως, οι φήμες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί απομάκρυνσης της Έλενας Παπαβασιλείου, δεν ευσταθούν, μιας και δεν έχει γίνει ακόμα η συνάντηση στην οποία θα συζητηθούν αυτά τα δεδομένα. Εκτός αυτού, ούτε η ίδια η παρουσιάστρια έχει κάνει κάποια τέτοια συζήτηση, ώστε να γνωρίζει κάτι τέτοιο, πολύ δε περισσότερο, αν θα αναλάβει μια καινούργια εκπομπή, όπως έγραψαν μπλογκς και αναπαρήγαγαν κάποιες εκπομπές.

Συγκεκριμένα, στη “Μεσημεριανή Μελέτη” είδαμε σήμερα να αναρωτιούνται αν και εφόσον η Έλενα Παπαβασιλείου θα κάνει δική της εκπομπή, παρουσιάζοντάς το ως κάτι πιθανό. Λίγο αργότερα, όμως, η πληροφορίας αυτή διαψεύστηκε στον αέρα από την Ελεονώρα Μελέτη, που έλαβε μήνυμα από έγκυρη πηγή, ακυρώνοντας τις προηγούμενές αναφορές.

Η Έλενα Παπαβασιλείου πάντωςείναι ξεκάθαρη: “Δεν γνωρίζω ακόμα τίποτα τέτοιο. Δεν έχουμε συζητήσει για την επόμενη σεζόν και το Μες στην καλή χαρά“!

Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τη διοίκηση του σταθμού, που τις τελευταίες ημέρες έχει πολύ ψηλά στην ατζέντα, το θέμα των εκλογών και των εργασιακών σχέσεων με τεχνικούς και δημοσιογράφους, όπως απέδειξε και η σημερινή συνάντηση που έγινε και είχε θετική έκβαση και για τις δύο πλευρές.

Δείτε τη σέξυ φωτογράφιση της Έλενας Παπαβασιλείου στο Nitro.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.