Ποια πασίγνωστη εφημερίδα οδεύει προς χρεοκοπία

Ποια πασίγνωστη εφημερίδα κινδυνεύει με χρεοκοπία; Γιατί δεν καταβλήθηκαν στους εργαζομένους, το δώρο του Πάσχα και τα δεδουλευμένα τους;

Απλήρωτοι της ημέρες του Πάσχα έμειναν οι εργαζόμενοι στην Espresso, λόγω αδυναμίας της εφημερίδας να καταβάλει τα δεδουλευμένα του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της εφημερίδας είχε πληρώσει το 1/3 του μισθού στις αρχές του μήνα με την υπόσχεση πως όταν καταβληθεί το δώρο του Πάσχα θα γίνει και η εξόφληση του υπολοίπου μέρους από τα δεδουλευμένα.

Κάτι που φυσικά ποτέ δεν έγινε. Ο εργαζόμενοι περίμεναν αδίκως την Μ.Τετάρτη μαζί με το δώρο να εισπράξουν και το υπόλοιπο μισθό τους. Η διοίκηση μάλιστα, τους περιέπαιζε, λέγοντας πως προσπαθούν να βρουν τα λεφτά. Το ίδιο ψέμα και τη επομένη Μ.Πέμπτη, όπου είχαν όλο το προσωπικό της Espresso σ’ ένα ΑΤΜ να περιμένουν την καταβολή του μισθού τους.

Αλλά μάταια. Τα λεφτά δεν δόθηκαν ποτέ, η ΕΣΗΕΑ, όπως κάθε εορταστική περίοδο σε πλήρη αδράνεια με κατεβασμένα τηλέφωνα και η εκπρόσωπος των εργαζομένων να αποφεύγει να απαντήσει στις απεγνωσμένες κλήσεις, για να μην πιεστεί να έρθει σε σύγκρουση με τον Κυριακίδη. Η χρεοκοπία της Espresso είναι προ των πυλών.

Αποτέλεσμα, οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε λαμπάδα στα βαφτιστήρια τους και οι υπόλοιποι να ακυρώσουν τις όποιες δραστηριότητες είχα προγραμματίσει με τις οικογένειές τους. Η εφημερίδα Espresso οδεύει προς χρεοκοπία και κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν.

Διαβάστε ποια γνωστή εφημερίδα αγοράζει ο Πάνος Καμμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.