Eurovision 2012: γιατί η Κύπρος μπορεί να μην συμμετέχει

Γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Κύπρος να μην συμμετέχει στoν φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2012 στο Μπακού;

Eνώ το τραγούδι της Ήβης Αδάμου, το «La La Love», κάνει θραύση, η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2012, έχει εξελιχθεί τις τελευταίες μέρες σε παιχνίδι για γερά νεύρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ (Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου) δεν έχει ακόμα εγκριθεί, με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι της κυπριακής κρατικής τηλεόρασης να είναι απλήρωτοι και να κάνουν στάσεις εργασίας, ενώ τα κονδύλια για την συμμετοχή της Ήβης Αδάμου στη Eurovision 2012 να μην έχουν πάρει ακόμη το τελικό «ok».

Η Εύη Παπαμιχαήλ, υπεύθυνη της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2012, δήλωσε: «Το ΡΙΚ είναι το δεύτερό μου σπίτι για πάνω από 30 χρόνια. Κουράστηκα να νιώθω όμηρος πολιτικών και άλλων παιχνιδιών και συμφερόντων. Ζητάμε να μας δώσουν τα εργαλεία να κάνουμε τη δουλειά μας. Πόσο παράλογο είναι αυτό; Δεχόμαστε οποιοδήποτε έλεγχο απ’ οποιονδήποτε! Αν δεν εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια φοβάμαι πως, μεταξύ άλλων, θα ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στη Eurovision». Εντωμεταξύ, στην επίσημη σελίδα της Ήβης στο Facebook αναφέρεται ότι το τι μέλλει γενέσθαι θα το μάθουμε την Παρασκευή.

Δείτε το τραγούδι της Ελευθερίας Ελευθερίου Aphrodisiac στο στην Eurovision 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.