Η οργή των Τιτάνων: ταινία, trailer, download

Tι υπόθεση έχει η ταινία Η οργή των Τιτάνων ; Δείτε το trailer και την κριτική της ταινίας Η οργή των τιτάνων.

Η ταινία Η οργή των τιτάνων είναι μια περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Τζόναθαν Λίμπεσμαν, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι εξής ηθοποιοί: o Σαμ Γουόρθινγκτον (Περσέας), Ρέιφ Φάινς (Άδης) και Λίαμ Νίσον (Δίας). Δίπλα τους οι Ντάνι Χιούστον (“Robin Hood”) στον ρόλο του Ποσειδώνα, ο Έντγκαρ Ραμίρεζ (“Carlos”), στον ρόλο του Θεού του πολέμου, Άρη, ο Μπιλ Νάι (‘Ηφαιστος), ο Τόμπι Κέμπελ (Αγήνορας) και η Ρόζαμουντ Πάικ (Ανδρομέδα).

Ποια η υπόθεση της ταινίας Η οργή των Τιτάνων;

Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας – ο ημίθεος γιος του Δία – επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των Δία, Άδη και Ποσειδώνα – που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ) συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας Η οργή των Τιτάνων:

Διαβάστε την κριτική της ταινίας Η οργή των Τιτάνων:

Ίδιας συνταγής και παρόμοιου ύφους συνέχεια της Τιτανομαχίας, η οποία απλώς συμμαζεύει τις κιτς υπερβολές και βελτιώνει το σκοτεινό, ψευδο-τρισδιάστατο εφέ της. Εξίσου χάρτινη πλοκή κι εντελώς ξύλινοι χαρακτήρες, οπότε πόσο παρηγορητικό μπορεί άραγε να ακουστεί ότι τουλάχιστον απουσιάζουν το σκηνογραφικά κακόγουστο Άργος και το ανεκδιήγητο τέρας Κράκεν.

Μεγάλο και εντονο είναι το ενδιαφέρον για download της ταινίας από γνωστά torrent sites, αν και οι εταιρείες παραγωγής έχουν πάρει πια στα σοβαρά το κυνήγι των torrents και δεν αφήνουν τέτοιες ιστοσελίδες να ευδοκιμήσουν για πολύ.

Διαβάστε για την ταινία No more Fear και γιατί έκλεισαν greek-tracker, greekddl, thegt.net μετά το thegreekz.com.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!