Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα 2012

Διαβάστε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει τη Mεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα του 2012. Θα χρειαστεί το αρνί να κρατάει.. ομπρέλα;

Ο καιρός έδειξε το “βροχερό” προσωπό του. Θα συνεχιστεί το ίδιο όμως και τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και όλο το Πάσχα 2012;

Οι νοτιάδες που ανέλαβαν δράση προσφέρουν ζέστη, υγρασία, πρωϊνές ομίχλες, λασποβροχές και αφρικάνικη σκόνη. Ο καιρός αυτός θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 8 Απριλίου που αρχίζει και επίσημα το Πάσχα 2012.

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας και γενικά όλο το Πάσχα 2012:

Κυριακή των Βαϊων και Μεγάλη Δευτέρα:

Από την Κυριακή ο καιρός αλλάζει καθώς οι άνεμοι γυρίζουν δυτικοί – βορειοδυτικοί, πέφτει η θερμοκρασία 5 με 6 βαθμούς σε σχέση με τα 26αρια και τα 28αρια που θα φτάσει αυτές τις ημέρες του νοτιά. Ακόμη περιμένουμε αρκετές βροχές, σημαντικές βροχές θα έλεγα σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές καταιγίδες ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Πίνδου. Οι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ και αυτό ισχύει και για τη Μεγάλη Δευτέρα.

Μεγάλη ΤρίτηΜεγάλη ΤετάρτηΜεγάλη Πέμπτη:

Βελτιώνεται ο καιρός, χωρίς βροχές στις πεδινές και αστικές περιοχές ενώ λίγες μπόρες θα έχουμε πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας το μεσημέρι και το απόγευμα, την κλασσική δηλαδή ανοιξιάτικη αστάθεια. Καλές οι θάλασσες αφού οι άνεμοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Μεγάλη ΠαρασκευήΜεγάλο Σάββατο:

Περιμένουμε γενικά καλό καιρό στις νοτιότερες και ανατολικές περιοχές ενώ άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στη βόρεια κυρίως Ελλάδα όπου περιμένουμε βροχές και μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Κυριακή του Πάσχα 2012:

Περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει του 22 και 23 βαθμούς κελσίου, ήπιους ανέμους και άστατο καιρό κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Το αρνί στις περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας πρέπει να μπει νωρίς το πρωί και να βγει νωρίς το μεσημέρι πριν αρχίσουν οι βροχές και οι μεσημεριανές μπόρες.

Αυτός θα είναι ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα 2012 σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Διαβάστε ποιο το εορταστικό ωράριο καταστημάτων για το Πάσχα 2012.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.